Forum avocaţi > Drept penal

Grossmann Construct Engineering SRL este firmă țepară?

03-05-2023
Vizitator
Buna ziua!
Este o firma nou infiintata anul acesta pe nume Grossmann Construct Engineering SRL cui 47439461 care sustine ca vinde panouri doka pentru cofraje in constructii si nu numai. Am platit o comanda in valoare de 8000 euro si mi-am luat țeapă. M-ar ajuta sa stiu ca mai sunt si alte persoane in situația mea sa putem depune o plangere penala. Am cateva dovezi ca ar fi inșelaciune si nu doar nerespectarea unui contract a unei dintre parti fapt pentru care ar trebui sa-i fac actiune civila in instanta nu penala. Ma tem ca dovezile sa nu fie destule sau concludente. Spre exemplu si-a sters site-ul web, care oricum era in constructie și apare ca ar vinde acum cutii de carton pizza si plicuri hartie. Administratorul are 9 procese dar pe alta firmă. Apare ca ar avea capital social 0. Se presupune ca are un agent de vanzari si o echipa de contabilitate, dar la detaliile firmei nu apar angajați. Si cateva screenshut-uri care nu stiu in ce masura m-ar ajuta in instanță. Un sfat, va rog frumos! Am șanse să caștig? Ma gandesc ca pe partea civila nu voi obtine banii inapoi ca posibil sa dea in insolventa. Mulțumesc!
Răspunde
 04-05-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia este destul de complexa si pentru solutionarea acesteia aveti posibilitatea fie sa va adresati organelor de cercetare penala, fie instantei civile.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-05-2023
Vizitator
Cum sterg postarea? Pot lua legatura cu un administrator? Adresa de e-mail contact@avocatro.net nu este valida.
Răspunde
 24-05-2023
Vizitator
Nu, nu este firma țepara. Intradevar s-a decalat perioada de livrare si de aici toata panica mea si disperarea. Imi pare rau ca nu pot sterge postarea.
Răspunde
 24-05-2023
Vizitator
Pana la urma este sau nu este firma țepara? Ați scris mai jos ca este disperarea care v-a făcut sa puneți întrebarea dar acum acea firmă rămâne pătată inutil? Nu credeți că ați greșit? De ce nu ați așteptat să vedeți ce se întâmplă? Și ce dacă este firma noua? Orice firmă este nouă la început. Și ce dacă are 9 procese pe altă firmă? Ce treabă are? Ați avut treabă cu acea firmă? Poate sa aibă 100 de firme și 900 de procese asta nu înseamnă nimic. Sunt oameni de afaceri care au câte 30 de firme, ce este anormal in asta? Cred ca trebuie sa fiți mai atenta data viitoare, sper să nu vă dea in judecată totuși că ați încurcat-o.
Răspunde
 24-05-2023
Vizitator
Am urmărit puțin postarea aceasta, voiam sa răspund acum câteva zile dar am zis sa mai aștept, si tocmai ce am primit notificare ca s-ar mai fi postat răspunsuri. Ahaha deci mi se pare penibil. Eu dacă a-și fi administratorul acelei firme a-și cere bani grei despăgubiri. Și dacă ar dovedi că au suferit si daune de imagine sau le-ați compromis activitatea comercială într-un fel sau altul, e buna treaba. M-am focusat pe aceasta afirmație: “ Administratorul are 9 procese dar pe alta firmă. ” și vă întreb: Are administratorul 9 procese sau firma? Că sunt doua lucruri complet diferite. Deci una este firma. Și una este administratorul. Nu au treaba una cu alta. Administratorul Răspunde doar in anumite cazuri și in anumite limite dar doar după lungi procese și probe extrem de clare și incontestabile, referitor la număr, Stați liniștită, am lucrat la o societate care avea undeva la 10 procese lunar, pe ambele fronturi, pârâți, reclamanți, creditori, debitori. Așa este in afaceri, mai ales in România unde statul nu te lasă să trăiești iar proprietarii de firme sunt efectivi supți de sânge la propriu si la figurat.
Ceea ce va recomand este să vă scuzați public cu respectiva societate și luați aminte pe viitor să fiți mai calculată și să gândiți de două ori înainte de a face afirmații public.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.