Forum avocaţi > Drept penal

Refuz de eliberare pașaport si CI

17-05-2023
Vizitator
Buna ziua,
In anul 2019 am fost condamnat intr-un proces la 3 ani de închisoare cu executare eu neștiind de acesta sentința.In acel moment eram in Anglia.In anul 2020 am dorit sa plec in Spania cu sotia mea iar pe aeroport autoritățile britanice m-au reținut pe baza unui mandat european de arestare.Pasaporul mi-a foat reținut pana in anul 2023 cand instanta britanică a decis sa nu de-a curs cererea mele de extrădare pe motiv ca nu am avut parte de un proces corect ,mai exact nu am avut dreptul la apel.Pașaportul între timp a expirat si CI urmează sa expire.Am facut cerere pentru reînnoire la Consulatul României dar mi-au spus ca sistemul nu le da voie.Același lucru s-a întâmplat cand am fost sa fac procura pentru CI si mi-au spus ca se poate rezolva cererile daca cei din tara le da aprobarea.Ce autoritate poate sa de-a aceasta aprobare daca stie cineva ca sa stiu la ce instituție sa ma adresez.
Va Multumesc pentru eventualele informații!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.