Forum avocaţi > Drept penal

Dosar rovigneta

08-07-2014

Analizand azi site judecatoriei Sibiu cu stupoare am realizat ca sotul meu Iacobescu Aurel este executat silit de catre Directia Regionala drumuri si poduri Brasov pentru neplata rovignetei din 06.07.20111. Din anul 2013 locuim in Belgia ,sotul fiind in misiune in aceasta tara. Mentionez ca nu am primit amenda, nu am primit citatie nu este inregistrata amenda la circumscriptia financiara in localitatea Sibiu , localitate de domiciliu.
Nu am stiut pur si simplu de acest lucru. A sunat sotul pe executorul judecatoresc care a a
raspuns ca pe el nu il intereseaza cazul trebuie doar sa ne trimita oprire pe salariu.
V acer sprijinul care este procedura si cui trebuie sa ne adresam pentru aceasta nedreptate. Mentinez ca nu avem cunostinta de faptul ca la data respectiva rovigneta nu era valabila.
Va multumesc
Răspunde
 08-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti contestatie la executare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-07-2014
Vizitator
Va multumesc pentru ajutor. Revin cu intrebarea unde se depune contestatia pentru executare.
La tribunalul Sibiu?
Multumesc
Răspunde
 08-07-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Art. 713 NCPC

1) Contestaţia se introduce la instanţa de executare.
(2) În cazul urmăririi silite prin poprire, dacă domiciliul sau sediul debitorului se află în circumscripţia altei curţi de apel decât cea în care se află instanţa de executare, contestaţia se poate introduce şi la judecătoria în a cărei circumscripţie îşi are domiciliul sau sediul debitorul. În cazul urmăririi silite a imobilelor, al urmăririi silite a fructelor şi a veniturilor generale ale imobilelor, precum şi în cazul predării silite a bunurilor imobile, dacă imobilul se află în circumscripţia altei curţi de apel decât cea în care se află instanţa de executare, contestaţia se poate introduce şi la judecătoria de la locul situării imobilului.
(3) Contestaţia privind lămurirea înţelesului, întinderii sau aplicării titlului executoriu se introduce la instanţa care a pronunţat hotărârea ce se execută. Dacă o asemenea contestaţie vizează un titlu executoriu ce nu emană de la un organ de jurisdicţie, competenţa de soluţionare aparţine instanţei de executare.

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-de-procedura-civila/art-713

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.