Forum avocaţi > Drept penal

Tulburare de posesie

12-07-2014
Vizitator
Ni s-a retrocedat un teren care are niste constructii de lemn pe el. Posesorii constructiilor nu vor sa le dezmembreze desi i-am somat. Am facut o plangere pt tulburare de posesie in februarie 2013 .In iunie am procedat la imprejmuirea terenului, astfel incat posesorii baracilor să nu mai aiba acces. In iulie 2013 posesorii, toti grămada, au venit si au distrus toata imprejmuirea. Am chemat politia prin apel la 112 si au venit. De atunci se cercetează cazul. Dupa distrugere l-am refacut si ei il tot darama seara pe ascuns. Am facut repetate plangeri si mi s-a spus de catre politie sa nu mai fac plangeri ca au acelasi obiect si se anexeaza toate la acelasi dosar.
Mi-a venit ordonanta care spune că nu e tulburare de posesie pentru ca nu s-a facut cu violenta potrivit noului cod . Din cate cred eu , ei au raspuns la prima plangere, cea din februarie si la cele de dupa distrugere. Nici macar nu au fost audiati martorii pe care i-am specificat in plangere.Politia se comporta ca si cand plangere cea de dupa 112 nici nu ar exista .Daca plangerile s-au cumulat in acelasi dosar, cum nu e tulburare de posesie daca au distrus si gardul? Si in afara de asta la data cand am facut eu prima plangere era vechiul cod care zicea ca e tulburare doar prin simplul fapt ca nu vor sa dezmembreze baracile. Politia tine cu ei. Seful de post chiar m-a impiedicat sa construiesc gardul spunand ca el nu poate face pe gardianul daca aia vin si imi dau in cap. Acesta este abuz in serviciu!!!!.
Parerea mea este ca a asteptat pana a intrat in vigoare noul cod. Va vine sa credeti că cercetarea a durat un an desi postul de politie se afla la parterul blocului in care locuiesc toti cei implicati?
Răspunde
 13-07-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Sunteti pe o cale gresita; litigiul dvs. este de natura civila si nu penala. Nu este tulburare de posesie. Contactati un avocat pentru a face demersurile legale la instanta civila.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-07-2014
Bucuresti

ca incadrarea penala sunteti victima infractiunii de distrugere.

Răspunde
 15-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
cine sunt de fapt posesorii? incercati sa ii somati o ultima oara si apoi daramati-le constructiile

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.