Forum avocaţi > Drept penal

Loviri si alte violente

29-07-2014
Vizitator
in octombrie 2013 sotul meu se deplasa cu caruta pe drum. Ajungand in dreptul unui bufet din sat a vazut ca un vecin il batea pe fratele sotului. Sotul a intervenit si i-a despartit apoi si-a vazut de drum. Fratele a plecat acasa era baut si plin de sange. La scurt timp un alt frate al sotului si cu un prieten s-au dus la bufet si l-au batut pe respectivul vecin si pe fratele lui.Cei doi au 11-12 si14-16 zile de ingrijiri medicale. Am primit acasa o comunicare rechizitoriu 22iulie2014 si am constatat ca si sotul meu este inculpat. Problema e ca sotul meu are o condamnare cu suspendare de 1 an din aprilie2012 si acum e in perioada de incercare de 3 ani. Ce putem face?Sotul ar trebui sa plece in septembrie in Italia pana in noiembrie? Poate pleca? Cei doi batuti si-au pus martori un cumnat cel cu bufetul si o sora care nu era de fata can s-a intamplat bataia. Se i-au in considerare martori rude?
Răspunde
 10-08-2014
Bucuresti

va primi o pedeapsa mai mare antrenind si pedeapsa anterrioara

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.