| Buna ziua as avea o nelamurire , pentru art 238 si 234 pot scapa fara sa fiu arestat tinand cont ca e la prima abatere, povestea e cam asa acum 2-3 luni varul tatalui meu cauta o echipa sa renoveze un apartament a unei cliente de a lui care locuieste in italia si abia isi cumparase un apartament in romania, eu lucrand in italia si in franta si vazand cum muncesc eu a luat legatura cu mine. Am venit in romania , am ajuns la o intelegere suma de 10000 de euro transferandui in contul tatalui meu si alti 3000 pe cont meu in italia, aceste sume sun justificate prin transferurile bancare , precizez ca nu sa intocmit nici un act la mana pentru renovarea apartamentului, dupa cam 2 luni de munca, gasind o echipa de muncitori mai ieftini isi vrea toti bani inapoi, a chemat si o expertiza in constructii si a evaluat munca la 1500 euro si precizand ca nui facuta bine etc, subsemnatul care a facut expertiza sunt prieteni buni avand si muncitori acum la munca, renovarea se face fara autorizatie de renovare, tatal meu a fost la mediator si au ajuns la concluzia ca suma de bani care a intrat in contul tatalui meu sa io dee inapoi ca sa il lase pe el in pace si suma ce a mai ramas sa io restitui eu cand am sa ma int cu ea daca nu inainteaza dosarul la tribunal. eu am platit muncitorii la negru , am o parte din chitante din materiale si bilete de avion , bani sau cheltuit ce pot sa fac acum, incerc sa vand tot ce am sa ii dau bani inapoi sa ma duc la tribunal,si mai frumos ca varul tatalui meu e martor pentru ea si deja in declaratii am inteles ca a scris multe minciuni, daca nu ma duc sa dau declaratie la politie e grav si daca nu ma prezint la proces. am sa caut un avocat sa ma prezinte el fara prezenta mea este posibil? astept raspuns si va multumesc |
|