Forum avocaţi > Drept penal

Consum de alcool la volan si sustragerea de la probe biologice

05-08-2014
Tandarei Ialomita
0749090508
florin28_2010@yahoo.com
Buna ziua vas ruga frumos si eu sa ma lamuriti in problemele de mai sus mentionate si anume am consumat alcool dupa care mam suit la volan unde dupa circa un km am fost oprit de catre un echipaj al politie si mi sa pus fiola unde a rezultat 1,01.dupa care am fost condus la spital pentru a mi se recolta singe iar eu am refuzat fara sa stiu ca comit o infractiune penala .as vrea sa stiu la ce sa ma astept si ce sanse am sa iau permisul inapoi.Va multumesc !
Răspunde
 10-08-2014
Bucuresti

inchisoare de la 1 la 5 ani, nici vorba despre restituirea permisului

Răspunde
 11-08-2014
Vizitator
am si eu aceiasi problema,refuz de probe biologice,nu am antecedente penale si am fost surprins intr-o parcare nu eram in mers sunt sofer profesionist,politistii au pus 2 martori sa ateste ca eu am condus inainte masina.Ma intereseaza sa stiu daca m-ati putea ajuta sa scap cat mai ok in conditiile date.
Mutlumesc.
Răspunde
 12-08-2014
Tandarei Ialomita
0749090508
florin28_2010@yahoo.com
Domnul avocat nui chear asa eu doar am refuzat sa dau sange iar alti au facut accident si a si omorat si au scapat cu 2 ani cu suspendare astai lege .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.