Forum avocaţi > Drept penal

Calcat cu roata pe picior

11-08-2014
Vizitator
Buna seara.
Tocmai am fost la un magazin non stop. Cand sa plec, a venit un aurolac la geamul masinii. Eu am blocat usile si am inchis geamul, apoi am dat cu spatele sa ies din parcarea special amenajata. El s-a lasat calcat intentionat si mi-a luat numarul masinii ca sa-mi poata faca plangere. Ce pot sa patesc? Ce sanse am la proces avand in vedere ca poate fi o retea de crima organizata in spatele acestui individ?
Stiu ca o sa ceara bani, dar prefer sa fac inchisoare decat sa incurajez asa ceva.
Răspunde
 13-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Nu se pune problema de crima organizata, de fapt nici nu interesează în speta, din ce grup infracțional face el parte dacă face. Dvs răspundeți în fata legii, strict pt ce s-a întâmplat. Ar fi bine sa-i acordați o despăgubire ca sa nu facă plangere impotriva dvs. El oricum nu o sa răspundă penal pt ca l-ati călcat pe picior cu masina

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-08-2014
Vizitator
Cand spun ca face parte dintr-o retea de crima organizata nu ma refer ca am eu un avantaj, ci el. Boschetarii au "pesti"care ii trimit sa faca bani. Tot pestii platesc avocatul retelei.
Eu nu am intrebat daca pot sa-i fac ceva, nu sunt nebun sa ma iau degeaba de oameni. Eu am intrebat daca pot sa PATESC ceva, si anume ce.
Sa lasam persecutia la o parte si mila de aurolaci, eu chiar sunt ingrozit de ce as putea sa patesc. Ca fapt divers, eu m-am retras de frica, in legitima aparare, si ma putea lovi o masina (unii sunt chiar fiorosi >:) )

P.S. Am cunostinta de cersetori care stau in vile, asta ca argument impotriva milei.
Răspunde
 13-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nici eu nu ma refer la mila cand ma gandesc la majoritatea cersetorilor.
la plangerea penala a cercetorului, vi se va intocmi dosar penal si acum depinde de zilele de spitalizare/tratament daca ii sunt necesare, se va stabili si infractiunea comisa, de care veti fi acuzat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.