Forum avocaţi > Drept penal

Am nevoie de un avocat di arad

12-08-2014
Vizitator
Buna ziua,ma numesc Balogh Gabriela din localitatea Resita.Concubinul meu este incarcerat la penitenciarul Arad pentru frauda informatica,grup infractional.Are o pedeapsa de 3 ani cu 9 luni de executat din care a facut 10 luni de arest preventiv .In momentul de fata se afla pe regim grad sporit de risc.Un domn avocat din Arad la cererea noastra,dar fara a semna vreun act,a intocmit o plângere conform art. 39 din Legea 254/2013.Pe data de 5 august a avut termen,dar s-a amanat cauza pentru data de 26 august.Doresc ca si concubinul meu sa fie reprezrezentat de un avocat in instanta pentru solutionarea plangerii.
O zi buna.
Răspunde
 16-08-2014
Bucuresti

acel domn avocat a fost numit din oficiu si si-a facut datoria. este recomandat sa-l angajati pe acesta , ptr ca stie deja dosarul.

Răspunde
 19-09-2014

Buna ziua,ma scuza-ti,dar acel avocat nu a fost numit din oficiu,ci l-am platit personal ca sa il reprezinte,nici la aceasta data nu s-a solutionat problema,s-a tot amanat cauza.Si o intrebare din curiozitate:acest domn de unde cunoaste dosarul deja?
O zi buna.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.