Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pentru asigurare auto si inspectia tehnica false

21-08-2014
Vizitator
Buna ziua, anul trecut in februarie am fost oprit de politia de frontiera pentru verificare. Toate bune si frumoase pana cand politistii mi-au spus ca asigurarea si inspectia sunt false ai pentru asta trebuie sa merg la sediul lor. Am mers la sediu mi-au ridicat placutele de inmatriculare ,permisul auto si toate actele masinii. Eu nu am stiut ca sunt false pana in ziua in care ma-au oprit. Masina am luato de la un "prieten" la schimb si tin sa precizez ca era adusa din anglia.Din februarie 2013 si pana in ziua de azi nu am nici un raspuns in legatura cu actele masinii si permisul meu. Nu cred ca este normal sa dureze asa de mult. Am fost de 3 ori in audienta la parchet si nimic, domnii procurori mi-au spus ca nu este nici un dosar pe numele meu si sa ma duc la sediul unde mi sau ridicat placutele si permisul. Am mers la sediu si acolo mi-au spus ca dosarul este la sectia de politie din cartierul meu. Am fost si la sediul politiei din cartier , am stat de vorba cu politistul si mi-a spus ca asteapta raspuns de la bucuresti precum ca actele sunt false. Mi-am angajat un avocat si a facut cateva plangeri precum ca dureaza prea mult anchetele si am primit raspuns acasa ca dosarul se afla in lucru la politia de frontiera. Deci se pare ca ei nu stiu ca defapt dosarul se afla la sediul politiei din cartier. E corect asa ceva ? Sa dureze asa mult ? Totusi am 18 luni de cand sa intamplat si dosarul tot in cercetari se afla. Cred ca nu este corect ori avocatul nu se implica. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac . Va multumesc.
Răspunde
 10-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
asa tine uneori o cercetare, dureaza enorm ...

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-09-2014
Vizitator
Mi se pare enorm de mult , mai am un pic si fac 20 de luni si nici un raspuns . Nu mi se pare corect ... chiar nu se poate face nimic sa se termine cumva ? Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.