Forum avocaţi > Drept penal

Buna ziua

06-09-2014
Vizitator
Sunt suspect in cazul unui furt la fostul loc de munca, este vorba de o suma initiala de 5600lei, revenind ulterior dupa niste socoteli facute de fostii sefi la suma de 4300.
Am fost chemat la politie, am dat o declaratie, am spus unde am fos si cu cine am fost, aceea persoana a confirmat, numai ca nu ne am potrivit la ora, este vb de o ora jumatate din ceea ce am declarat eu si pers respectiva. Sau luat declaratii de la fostul loc de munca printre care si doi fosti colegi certati cu legea ( unul il cunosc, am lucrat cu el, unul nu il cunosc). Cand lucram acolo eu si inca 6 colegi am avut acces la cheia de la acel birou, care in momentul plecarii mele am dat o unui coleg, acum acel coleg nu isi mai aminteste. Este un filmulet de aproape doua minute unde se vede o persoana care pur si simplu merge, vorbind la telefon, nu se vede ca intra in asa zisul birou sau iese. Acesti doi fosti colegi dupa cum spune domnul politist ar crede in proportie de 60-70% ca sunt eu. Mentionez ca nu mi sau luat amprente.Care sunt consecintele si ce pot sa patesc in cazul in care nu imi permit un avocat?
Răspunde
 14-09-2014
Bucuresti

solicitati asistenta judiciara din oficiu

Răspunde
 23-09-2014
Vizitator
Stiu asta, vroiam sa stiu care sunt consecintele
Răspunde
 24-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
depinde daca aveti sau nu antecedente, depinde de atitudinea dvs sincera si de repararea prejudiciului daca ati comis furtul. daca ascundeti fapte si ingreunati cercetarea, acestea sunt circumstante agravante care v-ar mari pedeapsa. daca sunteti si va stiti nevinovat, ar trebui sa va luati neaparat un avocat. nu as lua din cei din oficiu - sunt cei care fie n-au clienti fie sunt incepatori. un av cu procese nu sta la mana statului- min justiei, sa-i dea clienti

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.