Forum avocaţi > Drept penal

Cercetari penale

17-09-2014
Vizitator
daca am vandut pamantul cu suma de 22000euro si in mana am luat numai 1150euro si am facut plangere penala ptr inselaciune se mai poate face ceva bine acum dosarul este in cercetari la politie .mai sant sanse de recuperare a pamantului ca sa stiu daca mai merg mai departe va rog un raspuns si va multumesc de intelegere
Răspunde
 18-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
da, apelati la un avocat din orasul dvs. se poate actiona pe mai multe cai

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-10-2014
Vizitator
Sarut mana m-a numesc Cristina si sunt din Arges . Acum 5 ani de zile am avut un accidet grav in Deva cu autocarul atlassib șoferul la luat somnul la volan si a intrat cu toată partea dreapta intrun tir parcat regulamentar pe partea dreapta.am suferit traume ,contusioni,mai grav amândouă picioarele cu fracturi deschise .am fost internata la ortopedia din Deva unde mi-au făcut mai multe Operații la picioare ,suferind si de diabet zaharat insulino dipendent.situatia mea nu ie destul de plăcută .am angajat un avocat din Deva si cauza am câștigat-o dar nu cum am vrut noi ,a decis totul avocatul ieu am cerut o suma si mi sa dat o mizerie ,după tot ce mi sa întâmplat .ieu sunt căsătorită in Italia de 13 ani si am făcut toate recuperarile aici prezentând toate actele in instanța . Avocata care m-a reprezintă a avut un accident foarte grav si nu cred ca mai are posibilitatea de a mai exercita .intrebarea mea ie : dacă se mai poate deschide dosarul așa cum spunea colega dumneavoastră ,PTR ca ieu nu m-am vindecat deloc la picioare si in acest moment sunt internata in spital la Milano Humanitas pentru ami face un transplant de os ca după sa repet recuperarile si sunt toate terapiile foarte scumpe . Dosarul a fost închis in luna lui mai anul acesta . Sper din tot sufletu sa m-a Ajutați dacă puteți .va multumesc Cristina
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.