Forum avocaţi > Drept penal

Accident cu victima

27-10-2014
Vizitator
buna . acum 2 luni am avut un accident intr-o comuna ,
eu eram cu o masina mica, mentionez fara ABS , am intrat din timp , cam 100 metri, in depasire la o caruta care stationa in intersectie , cand am fost cam la 40 metri de caruta .. am vazut ca un biciclist se tzinea de ea , moment in care si-a dat drumul de caruta si a vrut sa se intoarca , a intrat pe sensul meu de mers si a cazut pe sosea , avea alcoolemie 0.79 in suflat , eu am incercat sa el evit dar l-am lovit cu aripa , am avut o frana de 36 de metri , am avut viteza in jur de 70km/h . in urma accidentului el a avut piciorul rup cu rana deschisa , i-a pus o tija in picior pe care am platito eu , mie mi-a fost retinut permisu avand doar dovada , sunt sofer profesionist , lucrez pe camion la o firma care face curse externe ,
la locu accidentului este intersectie , drumul pe care eram eu este cu prioritate , cu 2 zile inainte de accident s-au trasat trecerile de pietoni , nu este nici un indicator care sa presemnalizeze trecerea de pietoni ,
cum imi pot recupera permisul mai repede , ca sa pot lucra . cu dovada nu pot iesi din tara
astept un raspuns , multumesc
Răspunde
 28-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
v-am mai raspuns pe un alt forum...e vorba de un biciclist care s-a inscris in trafic fara sa se asigure deci eu nu consider ca sunteti vinovat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-11-2014
AvatarFLORIN STOIAN Municipiul Calarasi,
Vizitator
La data de 25.09.2014 am fost victima unui accident rutier, produs din vina exclusiva a cond. auto care m/a accidentat, nerespectand semnificatia indic. rutier CEDEAZA TRECEREA. Ca urmare a accidentului am suferit vatamari corporale respectiv fractura de PLATOU TIBIAL urmat de implant de placa de titaniu pe care am cumparat/o si platit/o personal, plaga a scalpului soldat cu 6 copci si alte echimoze si tumefieri. La externarea din spital m/am ppreyentat la SML Calarasi, urmanad a/mi eliberat Certificatlul Medico Legal cu nr. zilelor de ingrijire medicala. Momentan sunt la domiciliu pentru refacere dupa operatie.Solicit consult de specialitate deoarece sunt in ultimele 6 luni de activitate pana la pensie si nu doresc sa intru in comisia de pensionare medicala anticipata, atat pe latura penala cat si pe latura civila.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.