Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Accident de masina soldat cu un mort si un ranit grav in grecia sofer roman incepator

10-12-2014
Vizitator
Buna ziua! un verisor de al meu se afla la data de 06/11/2012 ora 07:50 pe teritoriul grecie loc Thessaloniki la volanul unui vehicol fiat proprietatea alfa servizi, a avut loc un accident soldat cu un mort si un ranit grav, tin sa precizie ca inculpatul era incepator si a acceptat sa conduca la insistentele patronului sau italian deoarece fiul acestuia bause, se deplasa cu viteza de 130 km/h intr-o zona cu limita de 80km motivand ca trebuia sa se tina dupa masina din fata acestuia el necunoscand drumul si patronul acestuia spunandui sa accelerezesa nu il piarda pe cel din fata. in masina se aflau 9 persoane cu soferul 10. cei care au asistat la incident au declarat ca nu a fost vina soferului patronul italian l-a sunat pe 26 octombrie 2014 si i_a spus sa nu se preocupe pt ca procesul se desfosoara intre firma si asigurari. acum el a primit din grecia o hotarere de citare pt data de 23/06/2015. a apelat la mine pt a-l ajuta sa faca o declaratie pe propria raspundere, atat cat ma pricep situatia mi se pare foarte complicata, situatia financiara precara nu ii permite sa apeleze la ajutorul unui avocat si se afla si in imposibilitateadea se prezenta la proces. va rog din suflet daca puteti ajuta cu ceva sfaturi, Va multumesc!
Răspunde
 10-12-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sa declare tot ce are de declarat in fata unui notar, apoi sa traduceti declaratia si sa o trimiteti instantei din grecia. ar trebui cumva sa participe pt ca se poate lasa cu arestare fiind vb de un mort.
nu este o scuza ca x sau y te-au grabit...daca x sau y imi spun sa sar in foc, inseamna sa le ascult sfatul??? cand este vorba de raniti/morti intr-adevar la daune sunt implicate asigurarile dar ca raspundere penala este implicat faptuitorul infractiunii

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-12-2014
Vizitator
buna ziua !am facut imprumut la o banca ( imprumutul de 17000 lei timp de 3 ani de zile am platit,dupa care am plecat in afara cu speranta sa platesc tot imprumutul dar aici am ramas fara munca )am fost sunata de acasa ca mia sosit un ordin judecatoresc de executare silita,in care scrie ca trebuie sa platesc suma de 22400 .cand am facut imprumutul trebuia sa ma gireze cineva si ma girat cumnata,acum ei i sa blocat salariul .ce pot sa fac in cazul acesta?e posibil asa ceva ca banca recuperatorie sa ma puna sa platesc mai mult decat am facut eu imprumutul,in cazul in care eu am platit si 3 ani de zile . aveau dreptul sai blocheaza salariul cumnatei mele. as putea pute sa-i dau in judecata si ce sansa de castig am .multumesc!
Răspunde
 12-12-2014
Vizitator
Ana-maria a scris pe 10-12-2014:
Buna ziua! un verisor de al meu se afla la data de 06/11/2012 ora 07:50 pe teritoriul grecie loc Thessaloniki la volanul unui vehicol fiat proprietatea alfa servizi, a avut loc un accident soldat cu un mort si un ranit grav, tin sa precizie ca inculpatul era incepator si a acceptat sa conduca la insistentele patronului sau italian deoarece fiul acestuia bause, se deplasa cu viteza de 130 km/h intr-o zona cu limita de 80km motivand ca trebuia sa se tina dupa masina din fata acestuia el necunoscand drumul si patronul acestuia spunandui sa accelerezesa nu il piarda pe cel din fata. in masina se aflau 9 persoane cu soferul 10. cei care au asistat la incident au declarat ca nu a fost vina soferului patronul italian l-a sunat pe 26 octombrie 2014 si i_a spus sa nu se preocupe pt ca procesul se desfosoara intre firma si asigurari. acum el a primit din grecia o hotarere de citare pt data de 23/06/2015. a apelat la mine pt a-l ajuta sa faca o declaratie pe propria raspundere, atat cat ma pricep situatia mi se pare foarte complicata, situatia financiara precara nu ii permite sa apeleze la ajutorul unui avocat si se afla si in imposibilitateadea se prezenta la proces. va rog din suflet daca puteti ajuta cu ceva sfaturi, Va multumesc!

Te rog sa ne tii la curent cu cazul tau, e destul de interesant mai ales ca soferul consumase alcool si accidentul nu s a petrecut la noi in tara
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.