Forum avocaţi > Drept penal

Condamnare cu executare conducere fara permis

15-12-2014
Vizitator
buna ziua!va scriu deoarece sunt disperata si am nevoie urgenta de un sfat.sotul meu a fost inchis 2 ani pt furt,era minor cand a intrat ,apoi a fost condamnat la 6 ani cu suspendare pt aceeasi fapta.anii au trecut,ne-am casatorit,el s-a reintegrat in societate,merge la scoala,are un loc de munca stabil.dupa ce a trecut maimult de jumatate din aceasta perioada,a fostprins conducand fara permis
(era o urgenta,noi nu locuim in oras,si a plecatsa faca 20 lei,sa avem pt paine),si-a recunoscut fapta si nu a mai avut nici o abatere.acum a fost condamnat la 3 ani si 2 luni inchisoare cu executare.suntem terminati.avem 2 copii unul de 4 ni jumate,unul de 8 luni,rate cu giranti.mentionez ca a avut de platit cheltuieli judiciare de 66 mil vechi ,a scos bani din banca si a achitat ca sa fie in regula cu toate.eu nu ma descurc singura la tara sub nici o forma.are vreo sansa sa scape?daca,da,cum?
Răspunde
 15-12-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Trebuie sa luati legatura cu un avocat, sa faceti apel impotriva sentintei

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 16-12-2014
Vizitator
ne-am gandit si la asta dar stam foarte prost cu banii.e singura solutie?si daca ne imprumutam,exista vreo sansa sa scape daca are avocat?
Răspunde
 16-12-2014
Vizitator
Daca nu va puteti permite un avocat, citit foarte multe spete despre conducererea fara permis, mai ales in cazul recidivistilor si cu siguranta veti invata ceva util.
Puteti incepe aici:
Drept penal. Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Art. 86 al. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 R InfracţiuniCirculaţie rutieră | Jurisprudenţă şi speţe de drept penal
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.