Forum avocaţi > Drept penal

ACTIUNI FURATE de foarte mult timp.

23-12-2014
Vizitator
Sotia mea a depus dupa anii 90 un certificat dupa care ar fi trebuit sa primeasca un nr. de actiuni la o societate .Respectivele actiuni nu au ajuns sub forma fizica {certificat de actionar},niciodata la ea si noi am crezut ca actiunile sunt in siguranta,neavand suficiente cunostinte economice.In prezent am facut o cerere la ;DEPOZITARUL CENTRAL:{In prealabil la firma unde ar fi trebuit sa detina actiunile}in care ni se raspunde ca actiunile au existat dar au disparut relativ fara urma undeva in anul 1999 luna februarie..Ni se recomanda sa cerem un istoric de cont de la ;REGISTRUL INDEPENDENT RIAVEST;,societate care nu sunt sigur ca mai exista.
Intrebarea ar fi as putea face o plangere penala pentru furt.De fapt mai are un rost sau orice actiune ,penala ori nu ,s-a prescris .Precizez ca e vorba de o valoare relativ mica ,213 actiuni la S.A. ARCATIM TIMISOARA,dar sunt necajit ca cineva a profitat si scapa nepedepsit.
Multumesc anticipat eventualui raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.