Forum avocaţi > Drept penal

Alcolemie 0,40 la volan

14-03-2013

-as ruga daca se poate sa ma lamuriti un pic in legatura cu ce am facut, sunt in pic in ceata acum si ma cam omoara asteptarea. Vineri seara am baut impreuna cu niste prietenii pana pe la ora 2 noaptea dupa care am mers la somn, la 8 dimineata m-am urcat in masina grabit fara sa beau sau sa sa mananc nimic, nu apa, nu cafea, am fost oprit de catre un filtru de politie unde mi sa facut un alccool test , rezultatul fiind de 0.40 , dupa care am dat o proba de sange + declaratie fiind sfatuit de catre domnii politistii sa mai dau si o a doua proba pentru o eventuala recalculare, mi s-a spus sa merg sa platesc analizele , ceea ce am si facut in cursul zilei de azi, permisul il am de 2 ani, nu am mai avut probleme de genul asta , sa imi iasa alcoolemie , nu am incalcat nici o regula de circulatie fiind oprit doar pentru verificare, mi s-a spus ca daca as fi baut macar un pahar de apa sau as mi mancat ceva m-as fi scutit de toate problemee astea si culmea este ca niciodata nu m-am urcat dimineata in masina fara sa beau o cafea, dar cand se intampla , se intampla...Intrebarile mele sunt:

Care sunt sansele ca alcoolemia sa iasa sub 0,80?
Cat dureaza pana aflu rezultatul analizelor?(mentionez ca am platit analizele si am informat agentul in cauza)
Cam cat ar costa sa ma reprezinte un avocat(in mabele cazuri contraventie sau penal)
Răspunde
 18-04-2013
Vizitator
Salut ..si eu sunt cam cu aceeasi problema .am fost oprit de organele de politie avand 0.59 in aerul expirat si mi sa intocmit dosar penal ca si in cazul tau ..eu astept de 2 luni si jumatate si dabea ieri dupa multe vizite la politie intreband despre dosarul meu ,mi sa spus ca se incepe cercetarea penala.dupa 2 luni si jumatate...deci in concluzie ai de asteptat in jur de 3 luni cam cat este pedeapsa pentru alcool peste limita legala si dupa aceea incepe dosarul si se inainteaza...eu lafel sunt in cautare de un avocat sa ma reprezinte si costurile sunt undeva in jur de 2500 Ron ..pentru a ma scoate din cercetarea penala si sa mi se aplice o amenda administrativa de la 100-1000 Ron..sper sa iti rezolvi problema dar daca te lasi bazat pe politia romana ai de asteptat mult si bine .daca esti din constanta si gasesti un avocat la mai putini bani te rog sa imi lasi si un Re: te salut
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.