Forum avocaţi > Drept penal

Avocat sau infractor ?

06-01-2015
Vizitator
Am avut recent nevoie de sfatul unui avocat. Speta era una banala, gasirea unei persoane care avea o datorie fata de subsemnatul. Avocatul pe care l-am contactat,o domnisoara,mi-a propus serviciile unor "interlopi",explicându-mi ca spetele de genul acesta ea le rezolva întotdeauna cu ajutorul unor persoane aflate "de cealalta parte a baricadei",si ca asa e mai simplu. Am declinat oferta acelei domnisoare,dar as dori sa stiu daca aceste practici sunt normale si eventual curente în confreria avocatilor ?
Răspunde
 06-01-2015
Vizitator
Mentionez ca acea propunere,de a apela la "interlopi" nu este doar un schimb de vorbe între subsemnatul si respectivul avocat ci un schimb de SMS-uri între mine si dumneai. Pot proba ceea ce sustin,adica. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Răspunde
 10-01-2015
Bucuresti

la urma urmei Dv alegeti cum sa va faceti dreptate.
Adica de unul singur cu intelopi si riscati sa primiti o pedeapsa pentru faptele Dv sau cu ajutorul organelor de stat_ politie, procurori , judecatori,
NU cred ca un avocat... va poate recomanda solutia interlopilor

Răspunde
 14-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Daca stiti numele"avocatei" puteti verifica pe pe siteul baroului respectiv daca este membru al baroului.Ma indoiesc ca, un avocat v-ar propune sa "colaborati"cu interlopii.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.