Forum avocaţi > Drept penal

Refuzul detectorului de minciuni

07-01-2015

pe data de 22.06.2014 am fost gasit stationat la volan mi`a fost intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat..am adus 4 martori care au declarat exact ce au vazut ca eram stationat..dosarul imi sta pe loc in lipsa probelor dar domnu` procuror mi`a propus testul cu detectorul de minciuni..in caz ca il refuz risc trimiterea in judecata?
Răspunde
 08-01-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Il refuzati sau nu, pe o asemenea incadrare juridica, tot instanta trebuie sa hotarasca pedeapsa.
Problema la dvs. este sa reusiti sa demonstrati ca nu conduceati fara permis. Acest lucru se poate face atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecare a dosarului de catre instanta. La dvs. trebuie administrate probe si formulate obiectiuni, concluzii, acte astfel incat sa obtineti o schimbare de incadrarre juridica si pe cale de consecinta o scoatere de sub urmarirea penala sau dupa caz, achitare pe unul din literele art.16 cod procedura penala.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Nu exista temei legal ca sa fiti trimis in judecata ptr.ca refuzati testul cu detectorul de minciuni.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 10-01-2015
Bucuresti

proba cu detectorul de minciuni nu este suficienta pentru o condamnare. De aceea este obligatoriu sa fie corobirata cu cel putin o alta proba directa.
in schimb refuzul Dv trebuie sa fie ff buine justificat si argumentat.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.