|
09-01-2015 |
 | Adina Vizitator |
| Buna ziua am avea nevoie si noi de o îndrumare ce putem face sotu este sofer pe tir acum doua luni a fost prins cand lua motorină de la niste oameni care am inteles ca aveau carduri false Intrun peco a fost acuzat de inselatorie ce pedeapsa poate lua am vrea sa mergem la el dar avocatu din oficiu a spus ca el nu poate face nimic am inteles ca trebuie sa faca niste acte acolo ce putem face si in privinta asta noi de aici din romania cum putem sal ajutam se poate angaja avocat de aici spunetine va rog cum putem sa procedăm va multumesc din suflet | |
|
|
|
09-01-2015 |
| daca infractiunea nu s-a petrecut pe teritoriul tarii noastre, nu avem cum sa stim care este pedeapsa pt inselaciune in respectivul stat. nu ati specificat unde s-a produs infractiunea. cautati sa angajati un avocat din respectiva tara | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
10-01-2015 |
 | Adina Vizitator |
| |
|
|
10-01-2015 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| pentru o informare corecta, trebuie sa prezentati ur,matoarele: unde se afla sotul Dv acum? este arestat? unde se afla detinut? cu ce scop se fla in Germania? |
| |
|
|
|
10-01-2015 |
 | Adina Vizitator |
| Este arestat preventiv in germania în Wurzburg este sofer pe tir alimenta tiru cu motorină de la niste oameni care din cate am inteles aveau carduri false mai mult nu stiu nici eu doar ca neo venit acasă instintare ca este arestat pt inselatorie | |
|
|
|
14-01-2015 |
| Procesul se va desfasura in conformitate cu codul penal german si procedura penala germana. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
14-01-2015 |
 | Adina Vizitator |
| Bun intrebarea este nu stiti ce scrie în codul penal german care este pedeapsa nu se poate sal trimita in tara sa execute pedeapsa aici | |
|
|
|
19-03-2015 |
 | Stanciu Melania Vizitator |
| Ce pot face,daca am imprumutat 30000 de Euro unei bandite?am hartia semnata de ea.m-a inselat pe fata.familia ei are nenumarate proprietati.pot face un proces de inselatorie intregi familii?pot cere declaratii de avere membrilor familiei din care face parte bandita?multumesc. | |
|
|
|
19-03-2015 |
 | Balint Tunde Brasov 0726108064 blnttunde@yahoo.com
|
| Buna ziua. Ce fel de hartie aveti? Trebuie sa deschideti actiune prin care sa solicitati restituirea sumei primita cu titlu de imprumut. Pe procedura penala, trebuie verificata daca intradevar exista intentia de a va insela, sunt niste conditii pentru a putea fi urmarit penal. Practica parchetelor din tara, daca exista un contract scris - sa indrume partea interesata catre o instanta civila. | Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov Tel. 0726-108064 E-mail: blnttunde@yahoo.com | |
|
|
|
19-03-2015 |
 | Balint Tunde Brasov 0726108064 blnttunde@yahoo.com
|
| cel mai bine este sa luati legatura cu cineva din Germania care sa se intereseze de situatia lui juridica respectiv sa discute cu un avocat. | Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov Tel. 0726-108064 E-mail: blnttunde@yahoo.com | |
|
|
|
20-03-2015 |
 | Stanciu Melania Vizitator |
| Multumesc,dl.avocat.V-as ruga sa-mi recomandati in Bucuresti,un avocat,unde sa ma prezint,contra cost,cu cazul meu.Multumesc. | |
|
|
|
17-03-2017 |
 | Dangalas elena Vizitator |
| Buna ziua as dori si eu o informare an legatura cu un avocat care ma anselat finaciar. | |
|
|
|
17-03-2017 |
 | Doamne fereste Vizitator |
| Dangalas Elena a scris pe 17-03-2017: Buna ziua as dori si eu o informare an legatura cu un avocat care ma anselat finaciar. La cum scrieti mai degraba ati fost inselata de profesorul de gramatica si limba romana. | |
|
|
|
18-03-2017 |
| Dangalas Elena a scris pe 17-03-2017: Buna ziua as dori si eu o informare an legatura cu un avocat care ma anselat finaciar. În ce fel ați fost înșelată ? Trebuie să descrieți situația, altfel cum credeți că o să primiți un răspuns... | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
29-03-2022 |
 | Radu Vizitator |
| Bună ziua, acum 4 luni am vândut un telefon in valoare de 1200€, și am primit că dovada a platii un transfer bancar care nu a avut loc, persoana respectiva a mai avut o urmărire penală tot pe caz de înșelătorie, și momentan e in Italia. Am depus o plângere la poliție acum o luna dar nu am mai auzit nimic de la ei. Încă mențin conversații cu aceasta persoana care până acum mă tot amână pe diferite motive, ultimul motiv susținând că a vorbit cu un avocat iar plata nu poate fi făcută decât prin el, având în vedere că am depus plângerea. Doresc să știu dacă pot face cumva sa recuperez banii, sau dacă se poate da in judecata pe costurile acestuia. Macar sa ii fie redeschisă urmărirea penală și tot as fi mulțumit. | |
|
|
|
29-03-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Daca abia acum o luna ati depus plangerea, cum sa fie "redeschisa" urmarirea penala? Cand a fost inchisa? Probabil, organele de cercetare nici nu au inceput inca sa instrumenteze dosarul. Pana nu se emite o ordonanta de clasare de catre procuror, dosarul penal exista. Aveti rabdare sa continue cercetarile, iar intre timp insistati ca faptuitorul sa va achite banii. Daca acopera dauna, va puteti impaca, iar dosarul se va inchide. Iar faptuitorul va poate plati direct, nu are nevoie de avocat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
29-03-2022 |
 | Radu Vizitator |
| Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Am vorbit cu el și a insistat ca plata și împăcarea sa fie făcute prin avocatul lui. Încă nu am luat legătura cu avocatul făptuitorului dar a zis că mă va contacta. Bănuiesc că nu cat de curând având în vedere că îi place să tragă de timp sau nu are banii. Astăzi voi trece pe la poliție sa verific stadiul cercetării. | |
|
|
|
02-04-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Urmarirea penala este de durata, insa faptuitorul are tot interesul sa obtina o impacare cu persoana vatamata, adica sa va achite suma de bani, iar dvs sa va retrageti plangerea, pentru a nu a mai raspunde penal pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |