Forum avocaţi > Drept penal

Calomnie

10-01-2015
Vizitator
Buna ziua,

Cineva cu rea credinta a publicat un site online din numele meu. A pus acolo prostologii cu totul false si ma si ameninta ca o sa ridice site-ul in topuri pe search engineuri.

Vreau sa-l dau in judecata pentru calomnie. Acuzatul fiind cetatean american, pot sa-l dau in judecata in Romania? Vreau sa-i cer despagubiri, care sunt sansele sa primesc ceva chiar daca castig cazul in Romania? Pot sa-l dau in judecata si in America si in Romania?

Multumesc,
Victor.
Răspunde
 14-01-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Daca il dati in judecata in Romania se va pune problema executatii in SUA a hotararii respective,un proces dificil si care implicaun avocat din SUA.Opinez ca, ar fi mai bine sa il dati in judecata in SUA,dar va trebui sa angajati un avocat din SUA.In ambele situatii, va trebuie un avocat din SUA, sau din alt stat, dar care are dreptul de a practica avocatura in conformitate cu legile din SUA.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 18-07-2015
Vizitator
Buna ziua numele meu este Laura Rasuceanu as dori sa stiu daca ma pot constitui in parte civilă intr-un proces de calomnie ? Din păcate persoana dovada este o convorbire telefonică . Daca pot cere operatorului acea convorbire . Daca răspunsul este favorabil cum pot contacta un avocat pana in prezent nu am avut nici un proces . Multumesc pentru timpul acordat .
Răspunde
 20-07-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pt a fi parte intr-un proces trebuie mai intai redactata o actiune si apoi depusa la Instanta din a carei circumscriptie faceti parte. Parte civila va puteti constitui in cadrul acelui proces. Puteti cere ca proba in cadrul dosarului interceptarea convorbirilor telefonice

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-07-2015
Vizitator
Buna ziua.O persoana detine niste poze intime cu mine ,despre care a vorbit cu cateva persoane si cu care ma ameninta. Ca proba detin o convorbire in care se specifica numele acelei persoane .Pot sa depun o plangere penala in cazul acesta? Va multumesc.
Răspunde
 08-08-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Sigur ca puteti depune plangere impotriva acelei persoane.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
Buna ziua,soția unui amic ma acuza ca am o relație cu soțul acesteia!!!! Și îmi adresează cuvinte josnice la adresa mea printre care si amenințări! Toate aceste convorbiri le am in telefon !!! , ar fi o problema dacă una dintre convorbiri este făcută de pe un profil fals ? (Ea și-a făcut un cont fals de Facebook).am uitat sa mai Adaug ca a intentat divorț iar la cauze sunt trecută!! Ceea ce ma face pe mine sa decad in fata tuturor!!!,ma simt simt jignita,mai ales ca între mine și soțul ei nu sa întâmplat niciodată absolut nimic!!!!pot sa înaintez in tribunal cu toate acestea sau de ce am nevoie ca sa ajung in instanța ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.