Forum avocaţi > Drept penal

Accident de circulatie

21-01-2015
Vizitator
Buna ziua!
am avut un accident rutier,adica mai precis am fost lovit din spate incercand sa execut o manevra de virare la stanga pe un drum unde se putea circula cu viteza de 100 km /ora,la momentul cand am semnalizat si m-am asigurat masina din spatele meu oprise dar nu am apucat virez complet la stanga si cu viteza f mare ma lovit al doilea autoturism din spatele meu exact in farul din spate stanga.martorul din prima masina aflata in spatele meu a plecat ramanand martorii pasagerii din a doua masina care ma lovit (erau luati la ocazie).accidentul s-a soldat cu victime usoare(umarul dislocat)la soferului care m-a lovit si masina avariata tot a soferuli care m-a lovit dupa spusele avocatului meu a primit dauna totala.din data de 07.12.2014 nu am aflat nici cine e vinovat ,nici in ce stadiu e dosarul meu doar din auzite k m-a scos vinovat pt ca celalalt avea in masina ceva aparat si m-a inregistrat cum nu as fi semnalizat si m-a clansonat foarte mult.,desi martorii aflati in masina lui sustin,conducea cu viteza f. mare ,la 800 m de la semnul ridicare limita restrictie viteza 50/ora s-a produs accidentul avea deja peste 100/ora ,a avut timp sa ma clansoneze dar urma franare deloc ,se pot vedea la masuratori,si de ce nu se vede pe filmare si masina dintre noi cum naiba sa dispara sunt doi martori care au vazut-o din masina lui nu a mea ,doar k ei sustin dreptatea pe care sper sa mi-o gasesc! sunt corecte procedurile se ia in calcul filmarea care nu corespunde cu declaratiile a doi martori si nici logic de ce m-ai clansonat si o mica urma de franare ?
Răspunde
 23-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.consultjuridic.online
Facebook
filmarea poate fi trucata si nu poate fi interpretata decat in concordanta cu celelalte probe, martori...etc
si faptul ca nu exista urme de franare poate fi un aspect f important pt dvs.
va sugerez sa va angajati un avocat din orasul dvs. soferul acela nu a respectat limita de viteza, de accea nici nu a avut timp sa va evite, sunt mai multe aspecte care v-ar ajuta....luati-va un avocat

Avocat Myra Cimpean
www.consultjuridic.online
WhatsApp/Tel: +40 723 537 992
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.