Forum avocaţi > Drept penal

REVISAL ITM

22-01-2015
Vizitator
Am platit pentru REVISAL la ITM si mi-au dat 2 hartii nesemnate si una doar cu semnatura și stampila.
Am cerut sa-mi stampileze si cele 2 hartii si nu au vrut.
Ce se poate face pentru a primii un REVISAL semnat si stampilat pe cele 2 pagini cu continut completate de ITM?
Daca fac sesizare o sa-mi trimita in plic prin POSTA tot hartii nesemnate pentru ca mi-au mai trimis asa la o 2 sesizarI catre ITM
Răspunde
 24-01-2015
Vizitator
Imi cer scuze ca-mi permit sa raspund...eu nu sunt avocat, sunt expert contabil...n-am inteles ce-ati platit la ITM?...REVISAL-ul este un program gratuit on-line cu privire la evidenta salariatilor... in momentul in care o societate isi incepe activitatea si are salariati are obligativitatea sa depuna la ITM documentele societatii, lista cu angajati, etc. si primeste o parola pe care societatea o foloseste pentru a putea efectua diverse modificari in programul REVISAL cu privire la angajati.
Răspunde
 27-01-2015
Vizitator
Revisalul s-a cerut pentru dovada statutului de salariat, CIM-uri, acte aditionale, functii, decizii de functii/ocupatii la un angajator.
Nu corespund documentele angajatorului cu formularul nesemnat de la ITM, pentru care s-a platit și o taxa de 20 lei.
Ce este de facut?
Răspunde
 27-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
posibil sa fie o neregula din partea angajatorului???!!!

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2015
Vizitator
Ma scuzati, dar eu nu inteleg care-i problema cu acest Revisal....acest "Revisal" nu-l ceri de nicaieri...fiecare societate care are salariati are acces la acest program....trebuie sa introduci CUI-ul si parola societatii, parola primita de la ITM-ul zonal si la orice ora din zi si din noapte se pot vizualiza datele fiecarui angajat...nr. contract, perioada determinata/nedeterminata, salariul, data angajarii/plecarii, functia, program de lucru, etc. Dovada statului de salariat se poate lista tot de catre contabilul societatii sau persoana care se ocupa de introducerea datelor in Revisal. Daca sunt "anomalii" intre documentele pe care le detine un salariat si ce exista in programul Revisal, asta inseamna ca societatea respectiva nu a facut modificarile in program. De exemplu, o persoana X, este angajata la societate la functionar economic....dupa 5 luni de la angajare societatea emite un act aditional la CIM prin care ii modifica functia si retributia. Aceste modificari in Revisal se fac de catre societate, nu de catre ITM si se pot vizualisa in acest program daca se cunosc CUI-ul si parola societatii. Nu stiu in ce masura v-am fost utila cu aceste informatii. Bafta!
Răspunde
 28-01-2015
Vizitator
erata...o persoana X este angajata la o societate ca functionar....
Răspunde
 08-02-2015
Vizitator
Angajatul X se duce la ITM sa ceara revisal-ul pentru ca angajatorul nu i-a respectat CIM-urile.
ITM-ul a fost sesizat in privinta neregulilor de la angajator iar revisal-ul primit de angajatul X de la ITM este nesemnat pentru ca nu este real
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.