Forum avocaţi > Drept penal

Accident rutier-omor din culpa si vatamare corporala

26-01-2015

Buna ziua.am intrat la dvs.pe site deoarece as dori un raspuns sau o indrumare la ce as putea sa fac cu privire la acest caz:in anul 2008 luna noiembrie orele 18 , fratele meu circula ca pasager pe un moped pe B-dul Constantin Brancoveanu spre Targu Magurele,in acea perioada se efectua lucrari de supralargire pe bulevard, astfel k o parte a bld era in constructii pe timp de iarna era folosita ca si o parcare,aceasta parte era delimitata de un scuar care era intrerupt in cateva locuri pt accesul auto catre partea principala a B-dului Brancoveanu pe care se circula in ambele sensuri fara a avea marcaje.
In acea zi fratele meu si conducatorul mopedului au fost surprinsi de un auto ce a iesit din scuarul acela ce delimita partea circulata de cea in constructii,rezultatul a fost decesul fratelui meu si ranirea conducatorului.Dupa 6 ani a inceput procesul,tin sa mentionez ca una din expertizele facute de experti a zis k acolo era "INTERSECTIE NEDIRIJATA" si ca buleverdul pe care circula si RATB trebuia sa opreasca si sa dea prioritate de dreapta la acel scuar,deoarece nu era indicator de Cedeaza trecerea,ceilalti experti nu au fost de acord cu aceasta afirmatie si au indicat vinovat pe cel cu masina ce nu a acordat prioritate bulevardului(acesta a efectua manevra de stanga la intrare in bulevard),la tribunal procurorul a zis clar vinovat de omor din culpa,dar'judecatorul' a dispus achitarea lui pe motiv ca acolo era intersectie(deci exact spusele expertului parte a inculpatului,care acesta din urma a afirmat k are bani si ca tatal lui este doctor si il scoate nebun si el puscarie tot nu face).Am facut apel prin avocat,atat eu cat si procurocul .Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta sau ma puteti indruma spre un caz asemanator deoarece eu nu vreau sa las treaba asa,mentionez ca nu ma asteptam ca judecatoarea sa ii dea dreptate lui deorece e clar ca e vinovat a iesit din scuar in bulevart fara se se asigure(ei in declaratie au zis k a iesit de pe o strada laturalnica care avea iesire in partea ce se contruia a bulevardului.Acum astept sa imi vina scrisoare acasa pentru a sti cand incepe apelul.Nu stiu ce sa fac si unde as putea gasi dreptatea.
Va multumesc.
Răspunde
 27-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
date despre dosarul dvs puteti gasi pe portalul instantelor de judecata.
imi pare rau pentru fratele dvs dar din pacate, noi toti suntem candva victimele unor hotarari nedrepte.
interesant ar fi de stiut, cu ce viteza a intrat intr-o intersectie acel sofer criminal. daca intra cu o viteza adecvata pentru patrunderea intr-o intersectie/sens giratoriu, in mod cert nu ar fi omorat si ranit grav 2 oameni.
posibil judecatorul care a judecat in fond, nu are permis si posibil sa fi considerat ca o viteza de 60 - 70 km/h este o viteza buna atunci cand te afli intr-un sens giratoriu sau intersectie.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2015

Va multumesc de raspuns'mopedul avea sub 50km iar cel cu masina a iesit cu demaraj fortat de circa 4 m probat cu expertiza cu viteza de circa 20 km,masina era Dacia 1310 , totusi as dori un raspuns sau o indrumare unde as putea rezolva ceva deoarece am mari dubii la. Judecatoarea de la sect 4 ce a ocupat de caz, si nu as vrea sa patesc la fel la curtea de apel.Multumesc
Răspunde
 27-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
la 20 km si nu a putut sa evite? frane avea Dacia aceea?

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2015

Pai tocmai asta este.el nu a pus frana ci a plecat cu demaraj fortat ,urma a fost de 4m demaraj.in privinta indrumarii chiar daca am avocat as vrea sa stiu ce as putea face legal.multumesc.
Răspunde
 29-01-2015
Vizitator
Buna ziua. In noaptea de 15 spre 16 martie 2013 am avut un accident pe B-dul Constantin Brancoveanu,politia spune ca erau orele 23.30-24.00 ,eu de la accident nu mai stiu nimic deoarece am stat in coma 42 zile.Ideea e ca am un avocat dar nu prea face mare lucru si in plus procesul nici nu a inceput,defapt dosarul nu a ajuns la Parchet si am auzit ca daca procesul nu incepe in doi ani se sisteaza tot,sau ceva de genul. Tin sa precizez ca piciorul stang de la genunchi e amputat si l-am dat in judecata pe baiatul care m-a lovit pentru a putea castiga cativa banuti sa-mi cumpar o proteza,deoarece piciorul nu e protezabil mai trebuie sa mai tai din el.Ce fac pana la urma,continui sa sper la proces sau e adevarata treaba cu cei doi ani? Multumesc.
Răspunde
 29-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Madalin a scris pe 27-01-2015:
Pai tocmai asta este.el nu a pus frana ci a plecat cu demaraj fortat ,urma a fost de 4m demaraj.in privinta indrumarii chiar daca am avocat as vrea sa stiu ce as putea face legal.multumesc.

nu stiu ce probe s-au administrat sau nu si ce au evidentiat acestea. in functie de ce s-a intamplat in dosar, se poate decide cum se poate continua. iar eu nu cunosc dosarul

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Costin Tentea a scris pe 29-01-2015:
Buna ziua. In noaptea de 15 spre 16 martie 2013 am avut un accident pe B-dul Constantin Brancoveanu,politia spune ca erau orele 23.30-24.00 ,eu de la accident nu mai stiu nimic deoarece am stat in coma 42 zile.Ideea e ca am un avocat dar nu prea face mare lucru si in plus procesul nici nu a inceput,defapt dosarul nu a ajuns la Parchet si am auzit ca daca procesul nu incepe in doi ani se sisteaza tot,sau ceva de genul. Tin sa precizez ca piciorul stang de la genunchi e amputat si l-am dat in judecata pe baiatul care m-a lovit pentru a putea castiga cativa banuti sa-mi cumpar o proteza,deoarece piciorul nu e protezabil mai trebuie sa mai tai din el.Ce fac pana la urma,continui sa sper la proces sau e adevarata treaba cu cei doi ani? Multumesc.

daca cercetarea penala sta pe loc si este posibil asta din cauza cercetarilor care se fac in dosar, va propun sa deschideti o actiune civila in pretentii prin care sa-i cereti banii dar si aceasta poate fi tinuta pe loc de solutionarea dosarului penal.
constituiti-va neaparat parte civila in dosarul penal.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.