Forum avocaţi > Drept penal

RCA ASIROM PROBLEME CU PLATA LA DAUNA TOTALA A MASINII

27-01-2015

In data de 15.12.2014, am avut accident cu masina .
In urma accidentului s-a facut un dosar de dauna nr.90018461 la Galati.
S-a constatat dauna totala.
Urmeaza sa primesc banii intrucat am optat ptr reparatii in regim propriu.
Asiguratorul ASIROM care mi-a preluat dosarul este din Timisoara.
Ce cauta dosarul meu la Timisoara, cand eu sunt din Galati?
Ce legatura are Galati cu Timisoara??
Pentru ce un inspector de la o distanta de 700 km,imi analizeaza dosarul?Mi-a facut el poze la masina??
Care este politica acestui asigurator ASIROM???
Nu ar trebui sa se deplaseze la fata locului, ptr a face o constatare proprie, daca tot imi analizeaza dosarul??
De ce sunt obligata sa accept un pret de nimic ptr ceva ce el nu are habar??
Domnul Inspector Tudorancea George, care are dosarul meu, ma trateaza ca pe un nimic de care el crede ca isi poate bate joc mintindu-ma si pierzandu-mi timpul cu minciunile lui. Stresul prin care trec si timpul pe care mi l-am pierdut cu gandul ca azi am de facut drumuri daca primesc raspuns din partea dumnealui, m-au adus la limita disperarii.Vreau sa se ia masuri.
Asta este o hartuire psihica? pentru ca vreau sa-l dau in judecata.
Constituie infractiunea de hartuire, potrivit art. 208 din nou Cod penal.Pot spune ca unei persoane careia i s-a cauzat o stare de temere atunci când acesta are un sentiment neplacut, îngrijorator, de nesiguranta, de frica pentru sine se numeste hartuire. Repetarea actiunii face ca hartuirea sa apara ca o infractiune de obicei.
Asta imi dovedeste d-l Tudorancea,raspunzandu-mi in doi peri, neraspunzandu-mi la telefon, mintindu-ma incontinuu, fara un raspuns corect si real. Cand mi-a raspuns, mi s-a dat de inteles ca il obosesc.
Nu doresc decat sa se termine aceasta situatie fara de sfarsit. Oare de ce nu se poate da un raspuns concret si sincer? Oare pentru ca nu exista o educatie in tara asta???
Cu respect
Gabriela Lefter
Răspunde
 03-02-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
In primul rand,nu exista infractiunea de hartuire"psihica",in al doilea rand,in opinia mea,din cele descrise de dvs.nu sunt intrnite elementele infractiunii de hartuire prevazuta si pedepsita de art.208NCP.Puteti actiona in judecata societatea de asigurari,conform clauzelor din contractul de asigurare.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.