Forum avocaţi > Drept penal

Lovire si alte violente

09-02-2015
Vizitator
Ce decize as lua in acest dosar care am fost trimis in instanta de catre partea vatamata care are un nr de ingrijiri de 40-45 de zile de ingrijiri medicale..miam recunoscut fapta. Sunt la prima abatare si as dori sa stiu care vor fi urmarile daca m-ati putea ajuta.Sunt chemat in instanta pe data de 13.02.2015 as dori un raspuns pana la acea data. Informatii desspre dosar Nr.4185/235/2014. Va multumesc.
Răspunde
 09-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Lovirea sau alte violenţe

Art. 193. - (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2015
Vizitator
Cunosc articolele , ma refer care ar fi decizia judecătorului daca mi se merita să-mi bag avocat. Sa stiu care ar fi obtiunile in acest caz. Care ar fi variantele . Multumesc
Răspunde
 10-02-2015
BUCURESTI

Evident că vă poate ajuta un avocat, la fel cum vă va ajuta și recunoașterea faptei și că sunteți la prima abatere. Până la urmă este vorba de libertatea dvs., de ce să nu profitați de toate avantajele oferite de lege? Dreptul la apărare specializată este unul dintre cele mai importante drepturi care vă sunt acordate. Dacă alegeți să renunțați la el, este hotărârea dvs.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 11-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
mare dreptate aveti ematei...daca ar intelege toti oamenii asta, nu ar mai apela la avocat in ultimul ceas, chiar mult prea tarziu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.