Forum avocaţi > Drept penal

Furt din supermarket urmat de furt de identitate

08-04-2013
Vizitator
as dori un sfat,si vreau sa stiu dc prietena mea ajunge la inchisoare,a sustras din supermarket intr-o zi un deodorant de masina si o branza.supermarketul a chemat politia...de frica pentru ca avea inca un furt identic cu 2 saptamani sau o saptamana in urma,la organele de politie a dat numele meu.este foarte speriata,am citit si noi pe net, am vazut ca e mai grav ce a facut dupa furt ca s-a dat alcineva mi-a furat identitatea,si avand in vedere ca are doua furturi am inteles ca e mai grav plus ca furtul de identitate se pedepseste si e si fals in acte care se pedepseste ..vreau sa stiu chiar dc ajunge in tribunal are sanse sa fie inchisa?am inteles ca a a platit valoarea bunurilor sustrase..si a mers sa-si recunoasca fapta sa declare ceea ce a facut ca a dat alta identitate.politistul i-a pus pe tava toate datele mele..am inteles ca nu avea la el statie sau cum se numeste ...aparatul acela sa iti vada poza dupa buletin,avand in vedere ca exista o deosebire mare intre noi doua. ma puteti ajuta cu un raspuns ? va multumec.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.