Forum avocaţi > Drept penal

Infractori scapati de politia din Vrancea

19-02-2015
Vizitator
In anul 2008 cand soacra mea se afla plecata din tara, a lasat cheia mamei ei, bunica sotiei mele. Eu si sotia mea la Bucuresti, am trecut destul de rar la apartamentul soacrei care se afla in Adjud. In primavara lui 2008 mama soacrei mele a gasit in cutia postala niste hartii cu un antet care o informau ca soacra mea are o restanta de platit si ca va fi executata silit. Pe hartii i se dadea un numar de cont bancar la care sa achite suma si un telefon. Batrana a sunat la telefon si a aranjat sa plateasca suma in 4 rate. Soacra mea, chiar daca stia ca nu are datorii a zis ca nu e bine sa se ajunga la executare silita si i-a trimis mamei sale banii. La vremea aia soacra mea a crezut ca e vorba de vreo restanta la fisc, la impozitul de casa sau cine stie ce. Nu a vrut sa aiba probleme si a achitat banii mai mult de frica. A venit in tara anul asta si a gasit hartiile de la firma care nu erau de la vreo firma, erau niste foi trase la imprimanta cu o sigla a fiscului. A fost cu hartiile la un domn ziarist de la Ziarul de Vrancea care a a sfatuit o sa depuna plangere ca cei care au facut asta pot fi gasiti dupa cont si numar de telefon. A fost la politie dar acolo i sa spus ca nu se mai poate face nimic, ca nu se poate gasi cine e vinovat si ca oricum la atatia ani fapta e prescrisa si nu are ce sa ii faca. Ce drepturi sa isi gaseasca razbunarea mai are soacra mea? La Politie nu face nimeni nimic si nu le-a fost frica nici macar de domnul ziarist. Ce se mai poate face, va rugam sa ne ajutati ca suntem batjocoriti in ultimul hal. Va multumim
Răspunde
 04-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Inselaciunea de la este pedepsita de la 1 la 5 ani. Daca fapta s-a savarsit in 2008 plus 7 ani si jumatate s-ar prescrie in 2016 - 2017 depinde in ce luna si zi s- a savarsit. Daca ati depus plangere la politie ar fi trebuit sa primiti un raspuns pana acum fie el si de neancepere urmarire pen. Ati depus plangere? Daca nu, atunci calculati si vedeti daca mai sunteti i termen dar, se va inceta urmarirea pe motiv de prescriere. Ati mai fi putut merge pe cale civila dar, si aici in minim 3 ani de la data faptelor.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care sunteti in termen, depuneti plangere penala pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.
In ceea ce priveste o actiune civila, aceasta nu poate fi formulata atat timp cat nu aveti cunostiinta cine sunt persoaanele care v-au inselat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-04-2017
Vizitator
Suntem un grup de 40 polițiști ce vrem să ne judecăm cu IPJ-ul pentru aplicarea corespunzătoare HG nr.1/2017 la salariul lunar, avem șanse?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.