Forum avocaţi > Drept penal

Delapidare cu prejudiciul recuperat in valoare de 23000 ron.

09-03-2015
Vizitator
Sunt suspecta intrun caz de delapidare in valoare de 23000ron. Am achitat prejudiciul adus in momentul dezvaluri faptei si acceptarii vinovatiei. Acest lucru s-a intamplat in octombrie 2011.Atunci am dat o declaratie unde am recunoscut vina si am achitat prejudiciul. Persoana vatamata si-a retras orice declaratie impotriva mea. De atunci pana astazi nu am primit nimic. Astazi am primit o citatie sa ma prezint la politie.As dori sa stiu care este pedeapsa daca pana acum nu am mai avut probleme cu legea si am recunoscut fapta si am platit prejudiciul inaintea judecari lui.
Răspunde
 09-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua...delapidarea este prevazuta si pedepsita de prevederile art. 295 Cod Penal. Limitele de pedeapsa merg de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica. Tentativa se pedepseste. Faptul ca a-ti achitat prejudiciul si v-ati asumat vinovatia prin recunoasterea faptei retinute in sarcina Dvs, constituie o circumstanta atenuanta in solutionarea dosarului. Nu stiu in ce calitate a-ti fost audiat, s-ar putea sa fi schimbat calitatea din suspect in inculpat si atunci organele de cercetare trebuie sa vi se aduca la cunostinta drepturile prevazute in codul de procedura penala, inclusiv dreptul de a da o alta declaratie.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 17-03-2015
Vizitator
Pe 16 martie 2015 s-a dispus urmarirea penala. Daca pana acum nu am mai avut probleme cu legea este posibil ca dosarul sa nu mearga mai departe. Adica procurorul sa dispuna incetarea urmariri penala. Comisarul cu care am discutat a spus ca nu o sa fac puscarie. Art74. este valabil sau nu. Multumesc frumos. Inca sunt suspect in dosar.
Răspunde
 17-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
si eu cred ca primiti cu suspendare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
In situatia in care se v-a ajunge ca o instanta penala sa stabileasca pedeapsa, cu certitudine v-a fi cu suspendare. Cu toate acestea este posibil, ca procurorur sa pronunte o ordonanta prin care sa se stabileasca in sarcina Dvs o amenda administrativa, fara sa ajunga dosarul la instanta competenta.

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.