Forum avocaţi > Drept penal

Caut avocat bucuresti pentru un caz penal

1  2  Final
 01-05-2013
Vizitator
as vrea sa stiu si eu un avocat bun pentru un caz(nu stiu daca pot spune aici despre ce e vorba),e inca in ancheta cazul...e de 1 luna jumate in arest,in 27 martie a fost luat de mascati de acasa si nu i s-a dat voie sa fie cercetat in libertate desi nu s-au gasit probe concludente,doar pe baza unor convorbiri telefonice,si i s-au confiscat niste lucruri de acasa.pe mine ma intereseaza onorariul avocatilor.cum se procedeaza pentru ca am auzit multe cazuri in care s-au luat bani si nu s-a facut nimic.stiu ca depinde de caz.dar vreau sa stiu daca se da un avans inainte si apoi dupa proces restul de bani sau toti odata?si daca poate sta mai mult de 6 luni in arest?.
Răspunde
 12-06-2014
Vizitator
Sunt convins ca, daca nu ti-ai gasit, inca, un avocat, eu te pot ajuta.
Răspunde
 17-07-2014
Vizitator
Caut avocat drept penal in București ( este vb de un caz se abuz asupra unei minore)
Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
chiar asa ca la piata, suntem avocati nu precupete.
domnilor, nu intrebati aici despre "un avocat bun" deoarece toti vor raspunde ca "da, eu sunt acela, eu va pot ajuta...", mai bine verificati online, prin presa, pe la cunostinte sau mergeti in sala de judecata si studiati si dvs ce avocat are un caz rasunator, ce avocat pledeaza mai bine, care din noi este mai convingator.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-07-2014
Vizitator
Am fost condamnata intrun proces penal ,care s-a judecat timp de 6 ani, a trecut pe la mai milte institutii ale statului,parchet,dna, antifrauda,judecatorii,tribunal si la toate am primit fie neancepere fie achitare fapta neexzistand dar la curtea de apel am fost gasita vinovata unde am primit doi ani cu suspendare. Astept de mai bine de 50 zile motivarea care nu mai apare. Intrebari:1. In cat timp trebuie motivata? Daca mai pot face ceva pentru ami demonstra nevinovatia? Va multumesc!
Răspunde
 24-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu asteptati, mergeti la instanta si interesati-va. nu pot sa va spun daca mai aveti cai prin care sa va demonstrati nevinovatia fiindca nu cunosc datele exacte alte problemei dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-03-2015
Vizitator
Vreu sa va intreb o intrebare Am 13 ani de castorie poate sa ma de afara din casa casa este facuta impreuna sa am doi copii se poast sau nu.
Răspunde
 12-03-2015
Vizitator
Vreu sa va intreb o intrebare Am 13 ani de castorie poate sa ma de afara din casa casa este facuta impreuna sa am doi copii se poast sau nu.
Răspunde
 12-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca casa este bun comun nu va poate da afara, avand si dvs aceleasi drepturi ca si el sa locuiti acolo.

Mai mult daca ea are caracter de locuinta a familiei si este astfel inscrisa in cartea funciara -chiar si bun propriu al sotului sa fie - si tot nu va poate da afara.

Daca este violent chemati politia sau solicitati in instanta un ordin de protectie.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2015
Vizitator
buna ziua as avea si eu o intrebare . am un membru de familie care e arestat de o saptamana cu mandat de 30 zile ce invinuirea de complice la inselatorie si tainuire . l-a trimis un anume X sa ia niste bani de la Y si a fost prins in flagrant ca acei bani erau murdari . pe scurt cam asa sta treaba . nu indrasnesc sa sun un avocat ca nu stiu la ce suma sa ma astept. ati putea sa-mi dati un raspuns ? va multumesc
Răspunde
 15-12-2015
Vizitator
Buna Ziua niste prietene ma ameninta ca vin dupa mine ma ameninta ma jignesc ma fac curva ma suna la telefon imi trimit mesaje spune la prietenii mei din lista de facebook ca o fac pe banii pot sa le dau in judecata ?
Răspunde
 16-12-2015

Luminita a scris pe 15-12-2015:
Buna Ziua niste prietene ma ameninta ca vin dupa mine ma ameninta ma jignesc ma fac curva ma suna la telefon imi trimit mesaje spune la prietenii mei din lista de facebook ca o fac pe banii pot sa le dau in judecata ?

Da, aveti dreptul de a-i da in judecata.
Afirmatiile sunt foarte grave si vorbele aruncate aiurea si fara temei pot fi usor crezute.
Cu mare greutate o sa se restabileasca onoarea si reputatia persoanei.

E posibil ca cei care au citit ca o faceti pe bani sa fi crezut.
Dupa proces puteti pune hotararea si pe facebook si sa le cereti si sa isi ceara scuze in mod public.

Trebuie insa sa cunoasteti numele, prenumele si adresele persoanelor respective pentru a putea fi date in judecata.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in proces ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
 20-12-2015
Vizitator
Buna Ziua Niste prietene imi trimit mesaje ma jignesc ma fac curva ca o fac pe banii ma suna la telefon imi ia prietenii din lista spune de mine ca sunt curva ca nu am grije de copilul meu ca sunt bolnava mi-au spart parola la facebook de enumarate ori si imi schimba parola la Facebook . Va rog ce pot sa fac ma ameninta ca vin la mine acasa ca ma bat si nu mai scap de ele Va rog Frumos Ce pot Face ?????
Răspunde
 20-12-2015
Bucuresti

Cea mai simpla si ieftina solutie este så raplrtezi cazul lå administrativ paginii. Acestia Sunt in masura så stearga postarile nedorite.

Răspunde
 21-12-2015
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.O zi buna!
Răspunde
 13-07-2016
Vizitator
Gabrielionolteanu a scris pe 12-06-2014:
Sunt convins ca, daca nu ti-ai gasit, inca, un avocat, eu te pot ajuta.
Răspunde
 30-09-2016
Vizitator
Salutare, caut un avocat care sa se ocupe de un caz penal , ma ajuta cineva ? Multumesc
Răspunde
 01-10-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa cautati un avocat, de preferat , din zona de domiciliu a dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vio a scris pe 30-09-2016:
Salutare, caut un avocat care sa se ocupe de un caz penal , ma ajuta cineva ? Multumesc

Ne puteti furniza mai multe detalii referitoare la speta dvs., mai exact obiectul acesteia?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-11-2016
Vizitator
Am nevoie de un avocat pe drept penal,estr vb de o distrugere,in care își recunoaste fapta,isi asumă ceea ce a făcut dar nu mă despăgubit cu nimic nu măcar pe ceea ce a distrus,ce tr să fac. Individul în cauză este o persoană publică errea în stare de ebrietate si 100℅ drogat,leam cerut celor de la politie să i se facă un test antidrog si mi sa spus că nu poate să-i facă!!!pur si simplu mi-a luat Masina la picioare si mi-a distrus complet ușă! Cine este interesat de acest caz să mă contacteze pe nr.0770785750 ,si daca vreți să știți despre cine este vb îl cheamă daescu tudor împreună cu soția care a asistat la toată scena. La politie a recunoscut si a spus că își asumă răspunderea dar ce răspundere nu înțeleg pt ca Masina mea este distrusă si ușă nu se mai deschide. Si nu am bani să o repar.
Răspunde
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.