Forum avocaţi > Drept penal

Caut avocat bucuresti pentru un caz penal - Pagina 2

Start  1  2
 08-11-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sima Constantin a scris pe 08-11-2016:
Am nevoie de un avocat pe drept penal,estr vb de o distrugere,in care își recunoaste fapta,isi asumă ceea ce a făcut dar nu mă despăgubit cu nimic nu măcar pe ceea ce a distrus,ce tr să fac. Individul în cauză este o persoană publică errea în stare de ebrietate si 100℅ drogat,leam cerut celor de la politie să i se facă un test antidrog si mi sa spus că nu poate să-i facă!!!pur si simplu mi-a luat Masina la picioare si mi-a distrus complet ușă! Cine este interesat de acest caz să mă contacteze pe nr.0770785750 ,si daca vreți să știți despre cine este vb îl cheamă daescu tudor împreună cu soția care a asistat la toată scena. La politie a recunoscut si a spus că își asumă răspunderea dar ce răspundere nu înțeleg pt ca Masina mea este distrusă si ușă nu se mai deschide. Si nu am bani să o repar.

Va trebui sa va constituiti parte civila in dosarul penal, solicitand daune materiale (costul reparatiei autoturismului) si daune morale ( estimati prejudiciul moral cauzat).

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2017
Vizitator
Urgent caut un avocat foarte bun sa reprezinte pe fiul meu intr un caz civil or penal...nu am idee cum este catalogat , de circulatie cu permisul suspendat . el a fost pedepsit ulterior si acum vin si spun ca mai are un dosar din urma care politia sector 2 nu a avut timp sa l finiseze pina acum , pare ridicol. Va rog recomandati mi un avocat foarte bun .
Multumesc mult .
Ioana .
Răspunde
 02-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ioana Melcioiu a scris pe 02-10-2017:
Urgent caut un avocat foarte bun sa reprezinte pe fiul meu intr un caz civil or penal...nu am idee cum este catalogat , de circulatie cu permisul suspendat . el a fost pedepsit ulterior si acum vin si spun ca mai are un dosar din urma care politia sector 2 nu a avut timp sa l finiseze pina acum , pare ridicol. Va rog recomandati mi un avocat foarte bun .
Multumesc mult .
Ioana .

Puteti gasi un avocat, consultand sectiunea Tabloul Avocatilor al Baroului pe raza caruia se efectueaza cercetarea penala.
Din pacate situatia fiului dvs. este destul de delicata, pentru infractiunea de punere in circulatie a unui vehicul ca catre o persoana al carei drept de circulatie i-a fost suspendat, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2018
Vizitator
Am doi copii minori care platesc pensie alimentara care leam dat aceptu sa plece in londra procura si nu mai locuieste cu fosta sotie locueste in londra la o sora dea copilor minori pot sa cer in instanta sa nu mai platesc pensie fostei sotii daca minori nui mai locuescsai nu mai platesc pensia alimentara care mio opreste casa de pensie spunetim am cistig de cauza sa numai hmi opreasca
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.