Forum avocaţi > Drept penal

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice

01-04-2015
Vizitator
Buna ziua si va rog sa ma scuzati ca va retin cu cateva lamuriri. In data de 18 ianuarie 2015 la ora 08.05 am fost oprit de un echipaj de politie din Piatra Neamt si pus sa suflu in alcooltest. Am suflat si a iesit o alcoolemie de 0.54 in aer.Mentionez ca in seara precedenta am consumat incepand cu ora 20.30 si pana la ora 23.30 o cantitate de 2.5 l de bere fara sa mananc nimic. Dupa fix doua luni am fost chemat la politie ,amprentat si fotografiat iar politistul care mi-a luat carnetul mi-a comunicat ca am avut alcoolemie in sange de 1.30 si-mi va face dosar penal. Spuneti-mi va rog la ce ma pot astepta si daca m-ar putea un avocat sa ma ajute sa-mi redobandesc permisul. Sunt sofer profesionist si de cand am permisul adica de 18 ani nu am avut decat doua amenzi una pt centura si una pt viteza. Va multumesc !
Răspunde
 04-04-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Luati legatura cu un avocat, care sa va reprezinte interesele in conformitate cu legea penala in vigoare. Fiind prima oara cand aveti o problema de natura penala aveti mai multe posibilitati, inclusiv sa vi se aplice o amenda penala
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 04-04-2015
Vizitator
Mai am o intrebare la dumneavoastra. Daca in aerul expirat am avut 0.54 si bausem seara nicidecum inainte de a fi oprit cum e posibil ca in singe sa am alcoolemie de 1.30 aproape triplu pt ca stiu ca iese maxim dublu si dupa 7 ore de somn ? Se poate face o reanaliza sau nu ? Va multumesc ! Daca cunoaste-ti un avocat specializat pe cauza in Piatra Neamt va rog sa-mi dati numele si nr de telefon.
Răspunde
 26-05-2015
Vizitator
Buna ziua. As vrea daca pute-ti sa ma ajutati cu niste sfaturi.Stiu ca am gresit dar am ramas fara permis de conducere din luna ianuarie anul acesta din cauza ca am urcat la volan dimineata dupa ce cu o seara in urma consumasem bauturi alcoolice mai exact am avut alcoolemie de 0.54 in aer si 1.30 in singe. Eram pe o strada necirculata in acel moment singur in autoturism si nu am incalcat nici o alta regula de circulatie. Nu am avut niciodata probleme cu legea mai ales in privinta circulatiei rutiere avand permis de sofer profesionist de 18 ani si profesand meseria.Au trecut 4 luni de atunci si nu stiu nimic nici de permis nici de dosar.Se poate face ceva sa-mi recuperez permisul de conducere asta incluzand si locul de munca macar pana la finalizarea procesului care nici nu stiu cind va incepe asta fiind singura sursa de venit a mea si a minorului pe care il am in intretinere. Va multumesc !!!
Răspunde
 10-07-2015
Vizitator
Buna ziua. Am fost oprit cu mopedul si am refuzat sa dau probe biologice. Agentul mi a făcut dosar si l a înaintat spre procuror. Ce pot face? Am permis cat B si nu mai am dreptul sa circul. Acum aștept de cca 1 luna. Cred ca sunt primul din tara.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.