Forum avocaţi > Drept penal

Mai am cazier patat?

06-04-2015
Vizitator
buna seara.sunt confuz daca mai am cazier patat orimai sunt inca sub perioada de incercare.dupa cum observati mai jos am suferit o condamnare de 1 an cu suspendare si 3 incercare la data de 3.11.2011 va multumesc anticipat În baza art.20 rap. la art.208 al.1 – art.209 al.1 lit. a, g şi i C.pen. cu aplicarea art.3201 al.7 C.pr.pen. condamnă inculpatul Leca Andrei, la pedeapsa de 1 an închisoare pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat. În baza art.71 C.pen. interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.64 al.1 lit. a teza a II-a şi lit.b C.pen. pe durata prevăzută de art.71 al.2 C.pen. În temeiul art.81 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani, calculat conform art.82 C.pen. Suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata prevăzută de art.71 al.5 C.pen. În baza art.359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.83 C.pen. referitoare la revocarea suspendării condiţionate în cazul săvârşirii unei infracţiuni. În baza art.88 C.pen. deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii din data de 03.11.2011
Răspunde
 07-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da.
Va trebui sa faceti reabilitarea pe calea instantei pentru a nu mai avea "cazierul patat".

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-04-2015
Vizitator
nu intervine reabilitarea de drept?pentru ca este prima condamnare si este si de un an
Răspunde
 08-04-2015

Bucuresti
Facebook
Nu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-07-2018
Vizitator
Buba as dori sa stiu daca dupa 12 ani a picat pata de pe cazier am avut 2 ani cu executare si vreau sa merg in germania la lucru daca pot cu contract
Răspunde
 03-07-2018

Bucuresti
Facebook
Daca aveati si daune de platit catre o parte civila, este posibil sa nu fi ”picat pata de pe cazier”.
Dar, mergeti la sectia de politie si solicitati eliberarea unui cazier judiciar.
Nu se plateste nicio taxa si se elibereaza pe loc.
Asa veti afla daca ”a picat pata de pe cazier” sau nu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-07-2018
Vizitator
Am fost la politie si nu mil elibereaza pe loc doar dupa 3 zile de ce nu mil la putut da pe loc ast ras
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.