|
08-04-2015 |
 | Trup_si_suflet Vizitator |
| buna....as dori sa stiu daca mai am vreo sansa sa fac recurs in cazul meu.....momentan sunt in germania,muncesc....am fost judecat in tara fara sa stiu si ulterior am aflat ca acum o luna am primit o condamnare de 1 an si 486 de zile...ce seanse am sa pot deschide dosarul? si as dori sa stiu daca am sa fiu dat in urmarire in tara care sunt...va multumesc pt intelegere si sper sa astept un raspuns. | |
|
|
|
08-04-2015 |
| Daca mai sunteti in termen puteti face apel. Daca nu mai sunteti in termen s-ar putea exercita una din caile extraordinare de atac: contestatia la executare sau contestatie in anulare sau revizuire ... dar, numai daca sunt indeplinite in mod strict conditiile prevazute de fiecare din aceste posibilitati. Daca hotararea este definitiva si fiind o pedeapsa cu executare, cu siguranta veti fi dat in urmarie si o sa fiti ridicat de la locuinta unde sunteti de catre politie pentru executarea pedepsei. Cel mai bine ar fi sa va prezentati singur la postul de politie cel mai apropiat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
18-04-2015 |
| Daca nu mai sunteti in termenul legal de formulare a apelului sau, recursului, si hotararea a ramas definitiva, inseamna ca, veti fi dat in urmarire si veti fi ridicat din locul unde va aflati,puteti exercita caile extraordinare de atac:contestatia in anulare,recursul in casatie,revizuirea, doar daca sunt indeplinite conditiile legale ptr.exerecitarea acestor cai extraordinare de atac. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
29-07-2015 |
 | Chihaia stelian Vizitator |
| am fost cond an lipsa si am mandat international dar extradarea se jud an anlia nu sunt probe suficiente nu snt amprente si nici martori sa confirme ca am fost vazut doar declaratia mea data dupa o ora jumate de batae na ca an romania luata cu forta am fost acuzat an 2011 dar dosarul e facut dupa aproape 3 ani an 2013 dec am sanse sa castig extradarea | |
|
|
|
29-07-2015 |
| Chihaia Stelian a scris pe 29-07-2015: am fost cond an lipsa si am mandat international dar extradarea se jud an anlia nu sunt probe suficiente nu snt amprente si nici martori sa confirme ca am fost vazut doar declaratia mea data dupa o ora jumate de batae na ca an romania luata cu forta am fost acuzat an 2011 dar dosarul e facut dupa aproape 3 ani an 2013 dec am sanse sa castig extradarea | |
|
|
|
31-07-2015 |
| am fost acuzat an 2011 ca as fi spart o casa dar efectuarile s-au facut dupa aproape 3 ani in2013 nu sint probe : martori ,amprente,nimic sa ma ancrimineze nu exista certitudinea ca sint eu acum am mand de extradare sint din acelasi an in anglia am sanse sa cistig extradarea?????? | |
|
|
|
01-08-2015 |
| Da, aveti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
07-09-2015 |
 | Stelian chihaia Vizitator |
| in prima instanta am pierdut la magistratcourt astept acum sa vad daca mi se aproba apelul in aceias situatie am adus probe ca nu sint eu ,nu au dovezi ,amprente mandat de perchezitie nu ,mandat de arestare nu dovezi certe nu sint au aparut noi probe in dosar inafara de cele depuse in dosar nu mai inteleg nimic sint lucruri fara nici un sens in acest dosar cum poti ridica de ex 1 bucata cale ferata sau un butoi dw 200 kg sa pleci cu ele purtind pantafi de dama cu toc probele arata clar ca dosarul e fabricat care sint sansele mele sa cistig in pozitia asta extradarea ,multumesc | |
|
|
|
08-09-2015 |
| Ar trebui sa platiti un avocat pentru a studia dosarul ca sa stiti ce ar fi bine sa faceti. E posibil sa nu mai puteti face nimic si sa ramana lucrurile asa. Pentru a se stabili daca se poate face ceva este necesar ca avocatul sa analizeze dosarul si sa vada daca aveti sanse bazate de ceva concret si nu pe ceva generic. Referitor la extradare puteti scapa de cateva ori daca va angajati avocat acolo insa pana la urma tot o sa fiti extradat cred eu...si de aceea este bine sa stiti daca aveti sau nu sanse la o rejudecare a cazului cat mai repede. | |
|
|
|
13-09-2015 |
| din ce stiu eu am dreptul legal la rejud in lipsa dupa extradare si nu mai mlt de atit mi se pune si arestul la domiciliu care l-am executat aici pe bratara mi-a trimis av care o am aici o ordonanta sau procedura in care se specifica clar ca ;conf art ......nu ret art momentan ca se ia in considerare si faptul ca am fost arestat sub contr jud la domiciliu am art in scris trimis de av care ma prez aici in anglia multumesc numai ca eu trebuie sa invoc in romania acest art ,de lege | |
|
|
|
13-09-2015 |
| Dreptul de a deschide procesul este una si dreptul pe care il vizati sa il obtineti este altceva. Nu este asa de simplu cum credeti. Dupa parerea mea fara avocat foarte bun care sa stie bine de tot sa va analizeze cazul nu consider ca aveti sanse. Nimic nu va impiedica insa sa deschideti procesul dupa ce veti fi extradat. Insa, deschiderea procesului nu inseamna si castigarea lui. | |
|
|
|
20-09-2015 |
| in romania da aveti dreptate e greu sa cistigi, da nu inteleg dc sa am nevoie de un av frte bn ca pot sa inteleg ca inca se incalca drepturile ca de obicei asta e lesne de inteles ca de ex :atita timp cit sint arestat la domiciliu mi-a dat av o ordonanta a guvernului in care se pune la mandat si arestul la dom si acest lucru tind sa cred ca imi va fi incalcat si totusi e un drept al meu e o lege data de curtea suprema si ar trebui sa fie respectata si aplicata tot o data mulumesc ptr intelegere cu respect stelian chihaia | |
|
|
|
21-09-2015 |
| Trebuie indeplinite conditiile prevazute de lege si trebuie verificat de avocat. De aceea va trebuie avocat. Arestul la domiciliu se deduce din pedeapsa cu inchisoarea. Aici nu sunt probleme. | |
|
|
|
15-11-2015 |
| Buna ziua am trecut de magistrat court va rog sami dati, nu cu precizie doar din experienta dumneavoastra am ajuns mai sus la curtea de justitie credeti ca pot sa am o sansa de a castiga extradarea in situatia asta mai ales ca am adus probe certe ca ma aflam in UK in momentul care au spus Romania ca as fi fost culmea prezent si chiar semnat ptr mandat, probele fiind de genu ca eram platitor de taxe in UK in acele luni si mai mult am dovedit prin plati de payslip uri. Multumesc mult cu respect | |
|
|
|
15-11-2015 |
| Daca pe intreaga durata a procesului penal inclusiv in faza de urmarire penala nu va aflati in Romania aveti sanse la rejudecarea cauzei. Aceasta insa se va analiza de instanta romana dupa extradare. | |
|
|
|
18-11-2015 |
| Puteti solicita redeschiderea procesului penal in cazul judecarii in lipsa a persoanei condamnate in conditiile art.466 s iurm.NCPP. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
21-11-2015 |
| Buna ziua o ultima intrebare sper, aveti tot respectul meu judecatorul mi-a dat dreptate la ultima sedinta dupa toate probele si dovezile date de mine ca intradevar nu eram in Romania in acel moment ba mai mult nu aveam cum sa semnez personal acele documente sa si sa mai fiu si prezent la desfasurarea anchetei sa semnez precum ca sa facut un proces verbal de predare primire bunuri recuperate, iar lista ar putea continua cu inclcari ale cod de p.pen.intrebarea in esenta ei ; statul roman imi poate cere de la sine putere rejudecarea dosarului? Eu sincer, si nici parintii nu au posibilitatea rejudecarii, situatia financiara lasa de dorit prea multe costuri av.si asa mai departe. Parerea mea ca trebuie mai intii desfiintata hotarirea si pe urma rejudecarea cauzei e,un proces mai lung si de durata. Multumesc cu tot respectul. | |
|
|
|
22-11-2015 |
| Trebuie sa solicitati dvs. judecarea pe aceasta procedura. Procesul este intr-adevar foarte complicat. Veti primi avocat din oficiu daca nu aveti bani dar cu avocat din oficiu pe aceasta procedura este foarte greu sa obtineti castig de cauza. Nu am auzit ca o persoana cu avocat din oficiu pe aceasta procedura sa fi obtinut vreodata castig de cauza deoarece este mult de studiat la dosar si apararea este complexa. Avocatul din oficiu se desemneaza la solicitarea instantei de barou ca sa nu se zica ca nu ati avut avocat ca asa este obligatoriu prin conventiile europene si avocatul din oficiu are interesul sa se finalizeze cat mai repede procesul ca sa isi ia banii mai repede. | |
|
|
|
07-03-2016 |
| buna ziua am ,o mare rugaminte Ma puteti ajuta cu o problema in consecinta ,cu vreun detinut caruia i sau incalcat drepturile promise de catre statul roman extradat .din uk diaspora am nevoie de o declaratie oficiala ptr ca,sint in aceeasi situatie de a fi extradat si am discutat cu AV, si mi-e fi de folos asa cevasau un avocat care cunoaste cumva un detinut care i s-au incalcat toate promisiunile facute de catre statuk roman cu respect va,multumesc | |
|
|
|
07-03-2016 |
| sau vreun linc unde pot gasi asa ceva ,multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |