|
08-03-2016 |
| Dreptul se respecta generic. În concret e posibil sa nu beneficiați de o rejudecare efectiva. Cam asta încercam va spun. Se da dreptul la proces prin lege dar sunt condiții foarte restrictive. Ar 5rebui ca avocatul englez sa ia legatura cu avocatul roman ca sa discute puțin. | |
|
|
|
20-03-2016 |
 | GBRIEL NEICUT Vizitator |
| buna ziua acum 4 ani si 10 luni am condus o masina sub influenta bauturilor alcoolice peste limite legale si am lovit 3 masini parcate fara victime. in 2015 a inceput procesul eu am angajat o avocata care a fost cu mine la rechizitoriu dupa care eu am plecat in Anglia la munca atasand la dosar adresa mea de acolo nr de tel contract de munca tradus si cerere de judecare in lipsa in prezenta aparatorului ales, totodata recunoscand si regretand fapta.in prima instanta am primit probatiune 2 ani dupa care parchetul a facut apel motivand ca nu sunt de acord cu munca in folosul comunitatii , lucru neadevarat, avocata nu mi-a comunicat acest motiv spunandu-mi sa stau linistit ca e totul ok sa imi vad de munca. Eu nu am primit nimic aici in uk toate actele/citatii samd fiind trimise de catre sotie avocatei. acum am primit pentru aceasta fapta 2 ani cu executare fara sa ma fi prezentat la vreun termen sau sa am ultimul cuvant al inculpatului, fara sa se tina cont ca au trecut 4 ani si 10 luni timp in care eu nu am avut nici macar o amenda ratb, am terminat facultatea, mi-am intemeiat o familie, am un copil si muncesc cinstit in UK. Acum daca astept mandatul european de arestare pot cere rejudecarea avand in vedere ca am avut avocat ales si a fost prezent la toate termenele din cate spune dansa? | |
|
|
|
20-03-2016 |
 | Ion Agribiloaie Vizitator |
| Buna ziua ! As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : La un proces penal de lovire si alte violente este posibil ca avocatul uneia dintre parti sa participe la proces doar prin inscrisuri trimise prin inculpat sau partea civila fara sa apara impreuna cu una dintre parti cand sunt citate , si fara sa-si dea numele ? Va rog frumos sa-mi raspundeti ! multumesc anticipat ! | |
|
|
|
19-02-2017 |
 | Marius Vizitator |
| buna daca sunt condamnat mai pot face recurs ? se ia in considerare ca am copil si sunt intretinator ? ' | |
|
|
|
20-02-2017 |
| Ion Agribiloaie a scris pe 20-03-2016: Buna ziua ! As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : La un proces penal de lovire si alte violente este posibil ca avocatul uneia dintre parti sa participe la proces doar prin inscrisuri trimise prin inculpat sau partea civila fara sa apara impreuna cu una dintre parti cand sunt citate , si fara sa-si dea numele ? Va rog frumos sa-mi raspundeti ! multumesc anticipat ! Buna ziua, da, este posibil, ca partea vatamata, sa fie doar reprezentata de avocat, fara sa fie prezenta fizic. Daca a fost citata, cum puteti sa spuneti ca nu si-a dat numele ????? Citatia presupune nume, prenume si adresa. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
20-02-2017 |
| Marius a scris pe 19-02-2017: buna daca sunt condamnat mai pot face recurs ? se ia in considerare ca am copil si sunt intretinator ? ' Daca sunteti in termen si daca motivele de recurs se incadreaza in prevederile legale, puteti face recurs. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
20-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ion Agribiloaie a scris pe 20-03-2016: Buna ziua ! As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : La un proces penal de lovire si alte violente este posibil ca avocatul uneia dintre parti sa participe la proces doar prin inscrisuri trimise prin inculpat sau partea civila fara sa apara impreuna cu una dintre parti cand sunt citate , si fara sa-si dea numele ? Va rog frumos sa-mi raspundeti ! multumesc anticipat ! Buna ziua, Inteleg ca intrebarea dvs. se refera la avocatul uneia dintre parti, care nu s-a prezentat la termenele de judecata si nu si-a dat numele in fata instantei de judecata. Avocatii pot oferi servicii doar de asistenta juridica (situatie in care nu se prezinta la termenele de judecata, doar trimit inscrisuri si note scrise la dosar) sau si reprezentare juridica (se prezinta impreuna sau in locul partii pe care o reprezinta). In toate situatiile, avocatul are obligatia de a depune la dosarul cauzei imputernicirea avocatiala in care se mentioneaza numele avocatului, partea pe care o reprezinta, precum si natura mandatului conferit de client (doar asistenta, asistenta juridica si reprezentare etc.). Daca nu exista la dosar dovada calitatii avocatului, acesta nu poate participa direct la judecarea cauzei. Cu totul alta situatie este cand partea din proces se prezinta in nume personal si depune toate actele personal la dosar insa acestea sunt redactate de un avocat si insusite de partea care se prezinta la proces. In aceasta situatie, nu este necesar ca avocatul sa fie identificat, partea/clientul avand dreptul sa apeleze la astfel de servicii fara sa fie necesara depunerea vreunei imputerniciri avocatiale la dosar (practic partea beneficiaza doar de "ajutorul" avocatului, insa toate demersurile sunt facute in nume personal de catre parte). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
20-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marius a scris pe 19-02-2017: buna daca sunt condamnat mai pot face recurs ? se ia in considerare ca am copil si sunt intretinator ? ' Pentru o condamnare definitiva, nu exista cai de atac. In cazul in care ati fost condamnat pe fond, puteti formula apel impotriva hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |