Forum avocaţi > Drept penal

Citare ca martor in proces

08-04-2015

Buna seara
Am lucrat la o institutie publica iar in anul 2013 am avut un caz de incest cu minori la care a trebuit sa particip la audieri.
Nu mai lucrez la acea institutie si am primit o instintare pe adresa de domiciliu cu privire la faptul ca trebuie sa ridic documente procedurale (banuiesc ca e vb de o citatie) cu privire la dosarul respectiv (mentionez ca in prezent locuiesc in alt judet si am un alt loc de munca motiv pentru care nu ma pot deplasa nici pentru primirea citatiei nici pentru o eventuala declaratie ca martor in acel judet.
Cui trebuie sa ma adresez pentru a relata faptul ca nu mai am nici un fel de legatura cu acea institutie mai ales ca acel caz a fost preluat de altcineva si eu nu mai vreau sa am legatura cu asta
Totodata vreau sa ma lamuresc daca nu mai lucrez in acea institutie este legal ca eu sa fiu citata atata timp cat nu mai am acces la informatii din dosar si nici nu consider ca mai am drept sa vorbesc despre cazuri atata timp cat nu mai lucrez acolo.
Răspunde
 09-04-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Trebuie sa va prezentati unde ati fost citata,si sa explicati acolo situatia dvs.actuala.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 09-04-2015

Si in cazul in care situatia financiara nu imi permite deplasarea la acel proces nu pot comunica acest fapt instantei de judecata intrucat chiar nu am posibilitati financiare momentan.
Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.