Forum avocaţi > Drept penal

Violenta domestica in prezenta copilului

11-04-2015
Vizitator
Buna! Am fost batuta de concubin in seara asta de 11 aprilie, dupa ce toata ziua a baut. Cearta noastra incepande la niste lucruri banale...reprosuri din diverse motive...printr-e ele numarandu-se faptul ca el( sofer pe tir fiind si singurul care ma intretine pe mine si copil)imi trimite bani si eu cheltui mult...lucru neadevarat, ca eu imi iau in fiecare an haine...si ca am plecat de acasa la altul.E adevarat ca am plecat de acasa fiindca el cat timp a fost plecat rudele lui ma amenintau ca ma da afara din casa cu copil cu tot.Am vrut sa ma duc la parintii mei adoprivi insa ei nu m-au primit si pana la urma a trebui sa-mi caut pe altcineva si sa plec.Asta s-a intamplat cat a fost concubinul meu plecat in UE. Apoi de dragul copilului care vroia sa ne mutam inapoi si la insistentele concubinului m-am intors.Asta fiind in septembrie 2014.Pana acum nu m-a mai lovit, insa in seara astaa facut-o si ceea ce este cel mai rau e ca m-a lovit in fata baiatului nostru de 4 ani.M-a amenintat ca daca plec nu o sa-mi dea baiatul. Spuneti-mi va rog ce sa fac in situatia asta?
Răspunde
 12-04-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Nu mai suportati nici jignirile si nici bataile, cu parere de rau cand un barbat a ridicat o data mana asupra partenerului de viata, o v-a face tot timpul. A fost greu doar prima data. Pentru agresiune este nevoie sa mergeti la medicul legist in vederea intocmirii certificatului meedico-legal si sa formulati plangere penala la politia locala. Bafta

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 12-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu mai acceptati niciun fel de umilinta. Nici macar pentru copil nu merita o femeie sa stea langa un astfel ... de specimen... om nu-i pot spune, iar daca i-as spune "animal" cu siguranta as jigni regnul animalelor.
Animalele se bat, masculii intre ei in perioada in care vor sa cucereasca femelele, dar niciodata animalele mascul nu vor bate un animal femela!!!

Daca aveti unde sa locuiti separat de acest ... specimen de barbat, va sfatuiesc sa luati copilul si sa incercati sa limitati relatia cu el numai in ceea ce priveste cresterea minorului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.