Forum avocaţi > Drept penal

Acuzat de consum fraudulos de catre EON energie

21-04-2015
Vizitator
PE SCURT:
In 08.2012 am incheiat contract cu eon dupa ce am cumparat un chiosc stradal.In acel moment mi s-a cerut indexul si atat(nu a venit nici un reprezentat sa-mi dea in primire contorul).In28.08.2014 s-a prezentat o echipa a eon care schimba contorul ii spune angajatei ca acesta este motivul si o pune sa semneze un pv in care mentioneaza toti consumatorii si ca acel contor care se afla in EXTERIORUL chioscului are lipsa sigilii(acolo poate sa intervina oricine).Pe 15.04.2015 imi este emisa factura pentru 01.03.2014-28.08.2014 in valoare de 9541,28 pentru un nr de 14300kw motiv pentru care in 17.04.2015 am depus contestatie.
Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac in acest caz sau ce solutii au primit si altii care au trecut prin asa ceva( am vazut ca sunt mai multi)
Va multumesc la toti cei care vin cu solutii.
Răspunde
 23-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In functie de raspunsul pe care il veti primi la contestatie, a trebui analizata posibilitatea unei actiuni in instanta precum si tipul de actiune ce va trebui promovata.

E clar ca va trebui sa consultati un avocat, care pe baza tuturor actelor pe care le aveti, va stabili solutia optima pentru rezolvarea problemei dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-04-2015
pascani,iasi

raduleo_72@yahoo.com
Le mulțumesc tuturor celor care vin cu soluții sau au auzit de o asemenea situație si care au o rezolvare finala intr-un asemenea caz.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.