Forum avocaţi > Drept penal

Refuzul recoltarii probelor biologice

26-04-2015
Vizitator
In seara zilei de vineri 17/04/15,eram stationat pe o alee din oras,cu cateva ore mai devreme avariasem usor 2 masini(zgarieturi minore)cand am fost oprit daca pot spune asa deorece eu stationam,am fost incatusat si dus la probe biologice,am refuzat acest lucru pentru ca nu mi s-a parut normal,tinand cont ca eram oprit nici macar in mers,etilotestu nu mi-a fost pus ci au vrut direct probe de sange,intreb ce pot face in aceasta privinta pentru a nu imi fii anulat permisul si a scapa doar cu o suspendare,politia imi recomanda un accord cu procurul.
Răspunde
 26-04-2015
Vizitator
am uitat sa precizez ca permisul mi-a fost ridicat fara a mi se oferi o dovada,chiar si fara drept de circulatia si fara nicio instiintare scrisa.
Răspunde
 17-06-2015
Vizitator
Buna ziua luna trecuta am zgariat usor 2 masini,simple zgarieturi si am refuzat recoltarea probelor de sange,bu dosar penal doar ca politistul e prieten cu unul din pagubiti si refuza sa primeasca asigurarea,ba mai mult imi impune sa dau o suma de bani celor pagubiti pe motiv ca repararea masinilor pe asigurare dureaza prea mult,ma ameninta chiar cu dosar penal pt distrugere,eu nu refuz sa ofer asigurarea,ce pot face in acest caz.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.