Forum avocaţi > Drept penal

Pedeapsa cu suspendare sub supraveghere

29-04-2015
Vizitator
buna, am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere si m-am trezit parte intr-un dosar de spalare de bani in alta tara. dosarul nu e inca trimis in judecata se alfa inca in faza de cercetare. vreau sa stiu daca inceperea procesului in tara respectiva(facand parte din UE) imi poate dauna in vreun fel in romania.

multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Răspunde
 29-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, cu siguranta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2015
Vizitator
Poate fi revocata suspendarea din romania si eventual transformata in executare pentru faptul ca fac parte dintr-un proces intr-o alta tara? in conditiile in care nu exista o sentinta e doar un proces pe rol?
sau la ce va referiti cand spuneti acel DA categoric
Răspunde
 29-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Normal ca se poate. Aceasta este considerata ca existenta antecedentelor penale, se aplica prevederile in domeniu: pentru o infractiune savarsita in interiorul termenului de incercare, se revoca suspendarea conditionata a pedepsei si se va adauga la noua pedeapsa ce va fi pronuntata si in niciun caz nu veti mai putea beneficia de o noua suspendare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-04-2015
Vizitator
Ok poate nu m-am exprimat eu corect din prima... de fapt pe mine ma intereseaza sa stiu urmatorul lucru. Pedeapsa de 3 ani cu suspendare + 3 ani termen de incercare a fost pronuntata definitiv in 2012. Presupunand ca in urmatorul an o sa inceapa un proces intr-o alta tara in care sunt si eu implicat, proces a carui fapta a fost savarsita pe teritoriul altei tari dar in perioada de incercare a pedepsei cu suspendare primite in romania la pronuntarea sentintei care poate avea loc peste multi ani poate fi adaugata si suspendarea din romania. Nu exista un termen de prescriptie a executari acestei pedespe cu suspendare?
Asta in cazul in care pronuntarea suspendari a avut loc in 2012 si probabil procesul din alta tara care inca nici nu a inceput o sa aiba o solutionare in 2025 probabil??? se mai poate adauga totusi si suspendare in cauza?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.