Forum avocaţi > Drept penal

Fotografii nude cu prietena mea, caz penal ?

21-05-2013
Vizitator
Buna ziua,

Sunt intro relatie cu o fata timp de 2 ani, eu avand 23 de ani, ea dobandindu-si statutul de majora anul acesta,
mai precis in urma cu 2 luni.

In decursul ultimului an, am cazut amandoi de comun acord sa o fotografiez pe dansa in mai multe ipostaze nude,
motivul fiind ca eu doresc in viitorul apropiat sa imi cladesc o cariera in aceasta ramura a fotografiei.

Fotografiile, pe masura ce s-au acumulat, le-am stocat in laptopul meu.

Am aflat in urma cu 3-4 luni ca folder-ul in care am atasat fotografiile de pe aparatul foto, era fara stirea mea anexat
in cadrul sistemului de operare ca fiind drept SHARED - pe romaneste, la accesul oricui era anexat la aceeasi retea
locala ca si laptopul.

Stiu din surse sigure ca fotografiile mele, in totalitate sau nu, se afla in posesia altor utilizatori.

Intrebarea mea pentro d-voastra este : dat fiind ca fata era minora in momentul efectuarii fotografiilor, dar fiind de
acord cu ele, pot risca probleme de natura penala daca fotografiile ar iesi la suprafata cumva pe vreun site
de socializare ?

Parintii ei nu stiu deloc de fotografii, desigur.

Va multumesc.

O zi buna,

Paul.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.