Forum avocaţi > Drept penal

Legea circulatiei rutiere..concurs de infractiuni

28-05-2015
Vizitator
Ma numesc georgescu malina 29ani...totul a inceput de la o amenda..dupa care sa suspendat dreptul de conducere apoi am condus ocazional fiind depistata sa intocmit dosar penalce a fost solutionat cu sentinta privind suspendare 5luni cu termen de incercare 2 ani si 7luni dar si dupa acest proces sa intimplat copilul a avut un accident vascular fiind nevoita sa il duc la spital...si am fost iar depistata la intoarcere...iar dosar penal...am angajat un avocat..dar a trebuit din motive de sanatate ptr copil sa plec din tara.dosarul e la procuror...nu mai pot participa...intrebatea si totodata rugamintea mea umila e ce pedeapsa sint pasibila ..minima si maxima..multumesc din suflet.
Răspunde
 28-05-2015
Vizitator
Conform art 335 alin 2 NCP minim -amenda
maxim - inchisoare 6 luni-3 ani

In speta dvs, daca faptele au fost savarsite inainte de 01.02.2014, veti primi o pedeapsa pentru a 2 a fapta,nu veti fi considerata recidivista pt ca prima pedeapsa este de 5 luni si posibil sa va dea o noua pedeapsa tot cu suspendare.

Pe noul cod penal respectiv daca ati savarsit a 2 a fapta dupa 01.02.2014, pedepsele se cumuleza, si cel mai grav la pedeapsa noua vi se va adauga cele 5 luni.

Cel mai bine ,in ambele cazuri,este sa fiti prezenta la fiecare solicitare la parchet sau judecatorie,sa demonstrati ca era imperativ necesar sa conduceti masina si s transportati copilul la spital ( copil grav bolnav) si totodata sa nu induceti organelor de ancheta impresia ca va sustrageti cercetarilor.

Pt mai multe detalii va stau la dispozitie: www.expertavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.