Forum avocaţi > Drept penal

Constituire grup infractional organizat si contrabanda

02-06-2015
Vizitator
sunt acuzata pt,constituirea de grup organizat,la care eu nu am participat niciodata si nici nu am organizat nimic.Ca am facut treafic cu tigari,ceea ce nu sa intamplat.pt.asta sun anchetata de proc.suceava si mi sa confiscat si masina,Nu cunosc dosarul.VA ROG FRUMOS SFATUITIMA CE POT FACE SI DACA IMI MAI POT RECUPERA MASINA?
Răspunde
 04-06-2015
Vizitator
infractiunea de constituire se pedepseste cu inchisoarea de la 1-5 ani, ideea este ca pe langa aceasta infractiune mai aveti cu siguranta si o alta infractiune de trafic de tigari care are o incadrare juridica mai mare...ptr mai multe detalii ma puteti sun la 0744656162
Răspunde
 04-06-2015
Vizitator
Eu ma pcup cu astfel de cazuri, in ceea ce priveste masina avand in vedere ca a fost confiscata datorita faptului ca au fost gasite tigari va mai sta o perioada de timp pana cand se va stabilii prejudiciul, apoi in functie de accizele care sunt de achitat si aici ma refer la prejudiciul calculat de finantele publice la cererea DIICOT se poate discuta despre o recuperare. Asa cum e scris si mai sus infractiunea de constituire de grup infractional organizat este pedepsita de la 1-5 ani. Insa dumneavoastra pe langa aceasta infractiune mai sunteti cercetata si pentru alta/alte infractiuni. Este mult mai mult de scris iar pentru lamuriri ma puteti contacta la adresa de e-mail cristihsc@yahoo.com
Răspunde
 07-06-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Mai mult ca sigur este vorba de un concurs de infractiuni,sfaturile de pe acest site nu va vor ajuta prea mult,trebuie sa mergeti la un avocat ptr.consultanta si reprezentare proces penal.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.