Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Conducere fara permis dar in perioada de judecare a contestatiei la PV de contraventie!

03-06-2015
Vizitator
Buna ziua,

In Martie a.c am fost oprit pentru depasirea vitezei in localitate si sanctionat cu suspendarea permisului 90 zile si amenda contraventionala. Am depus contestatie in termenul legal si am obtinut un certificat de grefa. In aceasta perioada am avut nevoie foarte rar sa conduc masina si nu am ridicat permisul pe baza certificatului de grefa. Cele trei luni de suspendare ar fi expirat pe 20 Iunie
Ieri am fost oprit in trafic la un control de rutina, actiune urmata de intocmirea de catre agent a unui proces verbal cu evenimentul petrecut si cu mentiunea incalcarii Art.335 alin 2 - codul penal. Mi s-a adus la cunostinta faptul ca nu mai am dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, avand in vedere ca certificatul de grefa nu tine loc de permis iar in baza de date a politiei permisul apare suspendat.
Din cate am inteles urmeaza sa fiu chemat la sectia de politie unde va trebui sa dau o declaratie cu privire la faptele petrecute si mai departe nu stiu ce ar putea urma.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat in aceasta situatie ?

Va multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.