Forum avocaţi > Drept penal

Sunt hartuita si urmarita de mai bine de un an de o persoana straina

14-06-2015

Buna ziua,numele meu este Nicolae Oana si am nevoie urgenta de un sfat din partea unui avocat. In urma cu doi ani, la sfarsitul lunii decembrie, am cunoscut o persoana din Cipru cu care ulterior am inceput sa am o relatie. O relatie care a durat doua luni si s-a desfasurat in Cipru (tin sa precizez ca individul este rus dar este stabilit acolo). In perioada asta de doua luni am aflat numai lucruri urate despre el,lucruri care m-au facut sa renunt si sa ma intorc in tara. Din data de 14 feb 2014 de cand am pus capat relatiei,persoana asta nu imi da pace nici in prezent! M-a amenintat pe mine si pe familia mea, mi-a dezgropat tot trecutul si a luat legatura cu toate persoanele cunoscute mie spunandu-le numai minciuni despre mine si punandu-ma intr-o situatie nu chiar placuta. Tin sa cred ca aceasta persoana sufera de vre-o boala cu capul din moment ce nici dupa un an si ceva nu a incetat sa ma mai caute. Eu de curand m-am casatorit iar asta l-a aprins si mai tare.imi este teama sa depun plangere pentru ca el in Romania nu vine decat in vizita iar gandul ca o plangere la politie il va inversuna si mai tare si daca pana acum nu a actionat in mod direct la nici o amenintare, dupa asta sigur o va face si imi va pune in pericol familia. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in cazul asta! Va multumesc!
Răspunde
 16-06-2015

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Singura posibilitate, din punct de vedere legal, pe care o aveti este sa faceti o plangere penala impotriva persoanei care va ameninta. Orice alta cale nu este legala. Doar asa se poate sa obtineti sprijinul politiei pentru a-l determina pe agresor sa se opreasca.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.