Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Am 2 dosare penale la legea circulatiei circulatie pe drumuri publice cu permis suspendat

19-06-2015
Vizitator
in data de 20 ian 2015 a-m primit o dispozitie de predare a permisului de conducere pe o perioada de 60 zile plus inca 30 zile ca nu lam predat la timp dupa o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. la punctul 6 a acestei dispozitii se specifica cu drept de atacare in contegios administrativ la tribunalul sibiu. atac aceasta dispozitie in termen adica la 8 zile de la comunicare comform legii554/2004 art.1

1formulez o contestatie la aceasta dispozitie unde cer anularea ei
2 de asemenea formulez o cerere de suspendare a acestei despozitii pina la finalizarea contestatiei .obtin 2 certificate de grefa unul la contestatie si celalalt la cererea de suspendare ,iar cei de la politie nu mi le ia in considerare , eu conduc in continuare si pe data de 28 martie 2015 ma opreste in trafic politia i-mi cere permisul il dau ,il verifica si imi spune ca il am suspendat in momentul acela adica data de 1 feb-1mai 2015 le spun ca aceea dispozitie este atacata la tribunal si le prezint cele 2 certificate de grefa nu le ia in considerare si imi intocmeste dosar penal conf art 335 al2 cod penal, in urma cu o luna pe data de 23 feb 2015 primesc o amenda ca nu purtam centura de siguranta , politia se sezizeaza dinoficiu la data de1 aprilie 2015 si -mi mai intocmeste un dosar penal .
explic organelor de cercetare ca am fost dus in eroare ca aceea dispozitie poate fii atacata ,si am atacato in instanta si nu am stiut ca trebuie sa predau permisul,stau de 3 luni pe dreapta fara dreptul de a conduce cit mai stau ,pe dreapta ca dispozitia nu mai are efect ca perioada de suspendare este 1-02 -1 05 2015 un dosar ainceput la data de 28-03 2015 si celalalt la data de 01-04 2015 si se apropie de 90 zile
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.