Forum avocaţi > Drept penal

Poate face pușcărie?

12-07-2015
Vizitator
Bună dimineața! Am 17 ani merg spre 18 iar băiatul cu care sunt este major sunt cu el de 2 ani și 4 luni. Mama nu este de acord cu relația noastră. Eu as vrea sa mă mut cu el. Mama dacă vine cu politia la el acasă și eu spun politiei ca de.vuna voie am venit la el, ca îl iubesc, ca nu vreau sa plec de la el poate sa îi facă ceva? Plus ca mama are niște mesaje cu mine și cu el de aproape 2 ani. Având aceste mesaje și ea mă tot amenința ca îl baga în puscarie poate sa îi facă ceva?
Răspunde
 13-07-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da. Exista infractiunea prevazuta de codul penal: relatii sexuale cu un minor. El se incadreaza in aceasta infractiune.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-09-2015

Eu zic ca nu va avea probleme.
Sa isi ia avocat la audiere deoarece ceea ce declara poate fi folosit impotriva lui.
Daca da declaratie aiurea poate ajunge sa aiba probleme desi nu ar trebui...
Răspunde
 21-09-2015
Vizitator
Buna ziua...ma aflu in arest la domiciliu dupa ce am stat 1luna si un p8c arestat prevenitv pentru furt calificat..am 3 capete de acuzare din care doua si-au retras plangerile si au fost de acord sa ne impacam...cam ce sanse sunt sa mi se dea o pedeapsa cu executare?nu am antecedente penale,doar doua amenzi fecundare din Marea Britanie din 2013...Va multumesc frumos
Răspunde
 21-09-2015

Depinde si cat e prejudiciul si cum a fost comis furtul.
Furt din locuinte, masini, etc...
Răspunde
 21-09-2015
Vizitator
Prejudiciul total este in jur de 5000 ron si este recuperat in totalitate....furt din garaje si o boxa de bloc..Va multumesc frumos
Răspunde
 21-09-2015

Aveti sanse cam la fel si pe executare si pe suspendare...

Incercati sa va angajati avocat ca sa pledeze bine cazul dvs. si sa va creasca sansele la o pedeapsa cu suspendare.
Răspunde
 22-09-2015
Vizitator
Conteaza vreun pic a sunt bolnav ? Am tbc si pe langa asta eu am 7 clase si de curand m-am inscris pentru a -mi termina scoala,am 25 de ani.....Am o avocata foarte buna dar mai mukt vorbeste cu mama si tocmai de aceea eram curios ce se poate intampla....eu acum pe 30 am proces....
Răspunde
 22-09-2015
Vizitator
S-au depus si foarte nults caracterizari gen : administrator,preotul din bloc,vecini.....si de la fostu loc de munca ca ma angajeaza la loc ....de la toata firma la fel..
Răspunde
 22-09-2015

Aveti sanse la suspendare daca si avocata este buna si stie sa pledeze.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.