Forum avocaţi > Drept penal

Buna ziua,

18-06-2013
Vizitator
Buna ziua,
Mama mea, cu domiciliul in localitatea Odobesti, strada Smardan nr. 65, jud. Vrancea va aduc la cunostiintă in urma mai multor reclamatii verbale adresate la biroul de urbanism din perioada de 21.05.2013 zilnic pana la data reclamatiei actuale in legatura cu vecinul meu, D-l Lupu SOLOMON, care AVEA, un perete alipit cu al meu, si in urma daramării acestui perete mi-a fisurat doi (2) pereti ai imobilului meu pe langa asta a mai facut si un sant la baza temeliei casei mele de vreo 1.70 m adăncime care a dus la deteriorarea rezistentei peretului dinspre vecin vreau sa sesizez ca imobilul meu este o constructie veche construita din paianta datată din anul 1971, am facut sezizare la D-l Cristian IANCU din cadrul Primăriei Odobesti in legatură că, in urma, controlului de la biroul de urbanism, din cadrul Primărei Odobesti si a scisorii, de sistare de la biroul de urbanism Odobesti cu nr de inregistre 4447/ 07.06.2013 se lucreaza in continuare incălcand art. 26, alin.(1) lit. a ) si alin. (2) cat si art. 62, alin (2) lit. d din Legea nr .50/1991, republicată, privind autorizarea executării lucrarilor in constructii , si azi in data de 17.06.2013 mi-a cazut peretele de tot . Dorim ca solutionarea problemei sa fie rezolvata in cel mai scurt timp deoarece ne-a afectat foarte mult peretii si temelia casei ,in caz contrar sunt neviota să apelez in instantă precum nu a fost sanctionat conform legii .
Eu o sa trimit aceasta reclamatie la toate I.S.C si la guvern daca este nevoie si o sa ma cosult si cu un avocat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.