Forum avocaţi > Drept penal

Am fost prins cu 4grame de marijuana (sunt foarte panicat)

31-07-2015
Vizitator
Am fost prins cu 4 grame de marijuana si nu stiu ce se va intampla si imi este foarte frica...am nevoie urgent de ajutor ca pe 4 august 2015 sunt chemat la politia capitalei sa spun povestea imi este frica ca ce declar sa fie folosit in potriva mea. Este prima chemare, si prima ora cand ma probleme cu legea.
Răspunde
 01-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Detinerea de droguri sau stupefiante este infractiune si este reglementata de legea penala.
Se pedepseste cu inchisoare.

Va sfatuiesc sa mergeti la politie insotit de un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2015
Vizitator
si cum pot primi un avocat din oficiu ? eu marti nu vreau sa merg singur si nu vreau sa declar ceva ce poate fi folosit in potriva mea..
Răspunde
 01-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Solicitati acest lucru organului de ancheta: politist sau procuror.

Daca va refuza, va trebui sa va angajati un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2015
Vizitator
dumneavoastra va ocupati cu cazuri penale ? cum putem vorbi in particular am mare nevoie mi am gasit si job nu vreau sa imi ratez o parte din viata.
Răspunde
 15-09-2015

Fapta nu este atat de grava in concret dar e bine sa constientizati ca este o atitudine antisociala.
PRocurorul apreciaza asa ceva si regretul sincer.

Nu recomand sa se certe cineva cu procurorul in astfel de cazuri sau sa emita pretentii nejustificate.
Răspunde
 25-10-2016
Vizitator
Buna ziua, in luna februarie a acestui an, am fost gasit pe strada impreuna cu un prieten de catre agentii jandarmeriei romane cu o tigara confectionata artizanal ce continea urme de canabis plus un gram, s-a inceput urmarirea penala fiind incadrat ca si consumator, iar dupa cateva luni am fost chemat la centrul de evaluare antidrog, unde specific ca nu am fost informat cu privire la nimic altceva decat la demersurile evaluarii si pus sa semnez un acord, pe care din necunostinta de cauza l-am semnat cu refuz, procurorul diicot m-a speriat cu faptul ca mi-a adus la cunostinta ca situatia s-ar fi inrautatit in ceea ce ma priveste. Intrebarea mea este, ce se poate intampla de acum cu mine? Ce pedeapsa imi poate aplica? specific ca nu am antecedente, nu am mai trecut prin asa ceva niciodata. Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns!
Răspunde
 25-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Gabriel a scris pe 25-10-2016:
Buna ziua, in luna februarie a acestui an, am fost gasit pe strada impreuna cu un prieten de catre agentii jandarmeriei romane cu o tigara confectionata artizanal ce continea urme de canabis plus un gram, s-a inceput urmarirea penala fiind incadrat ca si consumator, iar dupa cateva luni am fost chemat la centrul de evaluare antidrog, unde specific ca nu am fost informat cu privire la nimic altceva decat la demersurile evaluarii si pus sa semnez un acord, pe care din necunostinta de cauza l-am semnat cu refuz, procurorul diicot m-a speriat cu faptul ca mi-a adus la cunostinta ca situatia s-ar fi inrautatit in ceea ce ma priveste. Intrebarea mea este, ce se poate intampla de acum cu mine? Ce pedeapsa imi poate aplica? specific ca nu am antecedente, nu am mai trecut prin asa ceva niciodata. Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns!

Pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 5 ani, insa cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-10-2016
Vizitator
"Art. 4. - (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă."

Imi scuze nu vreau sa par impertinent, dar legea s-a modificat in ceea ce priveste detinerea pentru consum propriu, de ce nu poate fi doar o amenda tinand cont ca nu am antecedente?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.