|
31-07-2015 |
 | Damian Sebastian Vizitator |
| Am fost prins cu 4 grame de marijuana si nu stiu ce se va intampla si imi este foarte frica...am nevoie urgent de ajutor ca pe 4 august 2015 sunt chemat la politia capitalei sa spun povestea imi este frica ca ce declar sa fie folosit in potriva mea. Este prima chemare, si prima ora cand ma probleme cu legea. | |
|
|
|
01-08-2015 |
| Detinerea de droguri sau stupefiante este infractiune si este reglementata de legea penala. Se pedepseste cu inchisoare. Va sfatuiesc sa mergeti la politie insotit de un avocat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
01-08-2015 |
| si cum pot primi un avocat din oficiu ? eu marti nu vreau sa merg singur si nu vreau sa declar ceva ce poate fi folosit in potriva mea.. | |
|
|
|
01-08-2015 |
| Solicitati acest lucru organului de ancheta: politist sau procuror. Daca va refuza, va trebui sa va angajati un avocat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
01-08-2015 |
| dumneavoastra va ocupati cu cazuri penale ? cum putem vorbi in particular am mare nevoie mi am gasit si job nu vreau sa imi ratez o parte din viata. | |
|
|
|
15-09-2015 |
| Fapta nu este atat de grava in concret dar e bine sa constientizati ca este o atitudine antisociala. PRocurorul apreciaza asa ceva si regretul sincer. Nu recomand sa se certe cineva cu procurorul in astfel de cazuri sau sa emita pretentii nejustificate. | |
|
|
|
25-10-2016 |
 | Gabriel Vizitator |
| Buna ziua, in luna februarie a acestui an, am fost gasit pe strada impreuna cu un prieten de catre agentii jandarmeriei romane cu o tigara confectionata artizanal ce continea urme de canabis plus un gram, s-a inceput urmarirea penala fiind incadrat ca si consumator, iar dupa cateva luni am fost chemat la centrul de evaluare antidrog, unde specific ca nu am fost informat cu privire la nimic altceva decat la demersurile evaluarii si pus sa semnez un acord, pe care din necunostinta de cauza l-am semnat cu refuz, procurorul diicot m-a speriat cu faptul ca mi-a adus la cunostinta ca situatia s-ar fi inrautatit in ceea ce ma priveste. Intrebarea mea este, ce se poate intampla de acum cu mine? Ce pedeapsa imi poate aplica? specific ca nu am antecedente, nu am mai trecut prin asa ceva niciodata. Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns! | |
|
|
|
25-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gabriel a scris pe 25-10-2016: Buna ziua, in luna februarie a acestui an, am fost gasit pe strada impreuna cu un prieten de catre agentii jandarmeriei romane cu o tigara confectionata artizanal ce continea urme de canabis plus un gram, s-a inceput urmarirea penala fiind incadrat ca si consumator, iar dupa cateva luni am fost chemat la centrul de evaluare antidrog, unde specific ca nu am fost informat cu privire la nimic altceva decat la demersurile evaluarii si pus sa semnez un acord, pe care din necunostinta de cauza l-am semnat cu refuz, procurorul diicot m-a speriat cu faptul ca mi-a adus la cunostinta ca situatia s-ar fi inrautatit in ceea ce ma priveste. Intrebarea mea este, ce se poate intampla de acum cu mine? Ce pedeapsa imi poate aplica? specific ca nu am antecedente, nu am mai trecut prin asa ceva niciodata. Va multumesc frumos anticipat pentru raspuns! Pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 5 ani, insa cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-10-2016 |
 | Gabriel Vizitator |
| "Art. 4. - (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amendă." Imi scuze nu vreau sa par impertinent, dar legea s-a modificat in ceea ce priveste detinerea pentru consum propriu, de ce nu poate fi doar o amenda tinand cont ca nu am antecedente? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |