Forum avocaţi > Drept penal

Frauda Western Union

05-08-2015

Am fost victima unei fraude prin Western Union, o alta persoana decat destinatarul a ridicat banii din Germania. Cei de la Banca Transilvania, prin ei s-a facut transferul, m-au asigurat ca nu poate ridica nimeni altcineva banii decat destinatarul cu un CI valabil si codul secret. Din pacate nu a fost asa, o terta parte a ridicat banii, fara sa stie codul secret dat de banca, stia doar numele expeditorului si destinatarului. Am facut o plangere la politie, dar ei au spus ca nu are cine sa imi ia declaratie ca sunt in concediu. Exista posibilitatea sa dau in judecata Western Union sau Banca Transilvania si sa imi recuperez cumva banii? Sunt destul de multi bani si as vrea sa fac ceva in vederea recuperarii.
Va rog sa ma indrumati sau sa imi spuneti daca ati mai avut cazuri similare.
Multumesc!
Răspunde
 06-08-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Sigur ca nu numai ca puteti, dar chiar trebuie sa dati in judecata ambele institutii. Fara conlucrarea amnadorura nu ar fi fost posibila ridicarea banilor de catre alta persoana. ...ca sa nu mai vorbesc despre raspunsul primit de la politie..,
As incepe intai prin a trimite cu posta o sesizare la politie, adica scrieti dvs. pe o coala de hartie ce s-a intamplat si amintiti inclusiv de respunsul primit de la acea sectie de politie. Trimiteti cu posta cu confirmare de primire.
Apoi va fi nevoie sa angajati un avocat pentru a va redacta actiunea si a va reprezenta in instanta. Nu va puteti decurca singura intr-un asemenea proces.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-08-2015

Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Exista sanse sa imi recuperez banii sau va exista o iesire din partea Western Union si voi ramane si cu banii dati pentru avocat si judecari?
Multumesc!
Răspunde
 08-08-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Sigur ca sunt sanse sa va recuperati banii. Ba mai mult puteti solicita si chletuieli de judecata, respectiv onorariul avocatial + alte taxe.
Este indicat sa apelati de la inceput la serviciile unui avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2015

O plangere penala ar fi trebuit deja depusa.

E greu de spus daca veti castiga in civil dar daca se va dovedi vinovatia unui functionar al bancii banca va plati.
Procesul civil e mult mai complicat decat pare si nu e recoandabil sa il deschideti fara avocat deoarece ati putea avea surprize neplacute in justitie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.